2777
2789
عنوان

به نظرتون من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 56 پست
اسی نگفتی رابطتت با همسرت چطوره

رابطون خوبه خداروشکر..یه مدت سر درونگرا وبرونگرا بودن به مشکل خوردیم وبه پیشنهاد من مشاوره رفتیم وخداروشکر خیلی بهتر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عین زنداداشت دوس دادم نه اخلاق شمارو

بین ایناام ۲۴ سالمه  رفتار پخته رو میپسدم بااستایل شیک که مناسب سنمه ..

آدم باید. توسن خودش لباس بپوشه وزندگی کنه وگرنه اونوازدست میده وبرنمیگرده  ولی طرز فکر عاقل و باوقار بودن اینا فرق میکنه بحثش یه خانوم رو هزار برابر جذابتر میکنه غیر این باشی کسی دوس نداره باهات ارتباط بگیره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

رابطون خوبه خداروشکر..یه مدت سر درونگرا وبرونگرا بودن به مشکل خوردیم وبه پیشنهاد من مشاوره رفتیم وخد ...

عزیزم شما یه جورایی دنبال آرامشی با اینا خودتو آروم میکنی ولی از درون غمگینی یا بخاطر بچه یا هنوز رابطتت با همسرت ترمیم نشده

البته نمیگم این رفتارا بده ولی تا از درون آرامش نگیری و اون غم پنهان رو برطرف نکنی نمیتونی اون طور ک بخواهی رفتار کنی

ب گذشته طرفم بستگی داره

بنظرم مادر سختگیری داشتی

متفاوت بودنت خوبه ولی همه خونه رو با این مدل درنظر نگیر نقاشی و فعال بودنت تو بحثم خوبه فقط همه چیزو ...

همه چیزو صورتی نکردم..ولی خب مثلا توآشپزخونه غالب رنگش صورتی..

چه شعار تکراری ای

منم با این دوستمون که به قول شما شعار تکرار سر دادن موافقم ...اگر بخوایم به تک تک حرف های مردم گوش بدیم که نمی‌توانیم زندگی کنیم ... اصلا میشه ؟ ... تو مریم مقدس هم باشی بازم حرف زیاد هست نمیتونی همه رو راضی نگه داری 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نه مشکلی ندارن..اتفاقا بعضی روزا که ازاین شروشیطونیم کم میشه ناراحت میشه

خیلی هم خوبه ... اینکه مشکلی نداره عالیه ...ان شاء الله که خدا زودتر بهت یک بچه بده ... ولی اسی در جایگاهی نیستم بخوام نصیحت کنم ... اما ان شاء الله که باردار شدی باید سعی کنی خانومانه رفتار کنی ... لازم نیست پیش شوهرت تغییر کنی ولی یک بچه مادر میخواد نه خواهر ... از نظر من هرچیزی متعادلش خوبه ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم شما یه جورایی دنبال آرامشی با اینا خودتو آروم میکنی ولی از درون غمگینی یا بخاطر بچه یا هنوز را ...

اصلا اینطور نیست..مادرم خیلی سختگیر نبوده..پدرمم همینطور..

برای بچه  واقعا بله خیلی جای خالیش رو احساس میکنم..اما خب واقعا هربار که ناراحت میشم همسرم حسابی هوامو داره ..

ادرخصوص همسرم رابطمون ترمیم شده..شاید مثل هرزن وشوهری گاهی بحث وناراحتی باشه ولی همه چی اوکیه..تقریبا یکسال مداوم زیر نظر مشاوره بودیم..چون من برونگرا وهمسرم درونگرا بود

به نظرم هیچکدوم از چیزایی که گفتی ایرادی نداره و نیاز نیست شخصیتتو تغییر بدی همون چیزی باش که باهاش راحتی نظر مردم هم مهم نباشه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

خیلی هم خوبه ... اینکه مشکلی نداره عالیه ...ان شاء الله که خدا زودتر بهت یک بچه بده ... ولی اسی در ج ...

احساس میکنم یکم خودم رو تواین تاپیک بد معرفی کردم به لحاظ اینجور مسائل واقعا درشان یه خانم رفتار میکنم ..

حرفم این که روحیات وعلاقه وظاهرم زنانه نیست..

نه عزيزم. مدلته خب. كاملا هم عاديه و طبيعيه. منم مثل خودتم. ٢٥ سالمه و مجرد. ديگه فكر كن منو چقدر مقايسه ميكنن كه همسنات شوهر دارن و بچه😂

ولي خب اهميت نميدم. از اينام كه تو جمع همه چي تعريف ميكنم و بقيه ميخندن و اينا. با بچه ها خيلي گرم ميگيرم. 

جاي خودش هم اروم و ساكت ميشينم ولي ٩٩ درصد مثل تو ام. 

اصلا هم حرف ديگران واست مهم نباشه. كودك درونت فعاله

اصلا اینطور نیست..مادرم خیلی سختگیر نبوده..پدرمم همینطور..برای بچه واقعا بله خیلی جای خالیش رو احسا ...

گلم 

عزیزم

از دستم ناراحت نشو

اصلا هم به من ربطی نداره شما بچه دارید یا نه

چون خودت گفتی

ولی یکی از عوامل همین نداشتن بچه

بعد تو اینقد تمرکز کردی رو بچه ک استرس داری.بخودت آرامش بده حتما بچه دار میشی

خدا رو شکر ک با همسرت خوبی

اگه اعتقاد داری یه تسبیح هزار تایی بخر

هر روز بخاطر حاجتت یک دور ذکر استغفار بگو

۲۰ دقیقه ام طول نمیکشه بازم ببخشید

اینم بگم عمه من

نوه عمو مادرم

بعد سالها بچه دار شدن

تو باید بخودت فقط آرامش بدی

احساس میکنم یکم خودم رو تواین تاپیک بد معرفی کردم به لحاظ اینجور مسائل واقعا درشان یه خانم رفتار میک ...

آهان متوجه شدم پس مشکلی نیست کبفشو ببر 😍.....