2821
2789
عنوان

امام رضا

58 بازدید | 4 پست

اگه امروز میخواستید یه ختم هدیه کنید به امام رضا ، چه ختمی ، ذکری ، دعایی هدیه می‌کردید ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ختم صلوات💚

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میخوام بهش ترک گناه هدیه کنم اونم بهم کمک کنه قلبم  و روحم آرامش بگیره 

نخونده میگم طلاق فقطططط طلاق ، از این مردای بدرد نخور فقط باید طلاق گرفت🥱مرد ها اغلب ریشو شکم گنده کچل بد لباس خیکی یعنی اصلا قیافها عوضی ، ریش پشم هرچی از موشون کم میشه به ریششون و سیبیلشون اضافه میشه ، واقعا هیولاهای جذابی نیستن

2790
2823
2791
2779
2792