2777
2789
عنوان

وسمه

167 بازدید | 22 پست

میگن خیلی خوبه واسه سفیدی موها و تار موها رو ضخیم میکنه و مشکی میکنه

من عاشق رنگ مشکی هستم ولی می ترسم اینقدر مشکی بشه به قول یکی از فامیلا شبیه جادوگر ها میشه آدم نتیجه ی خیلیا رو دیدم رنگشو دوست داشتم

البته من از حنا هم استفاده میکنم

میگن با حنا رنگ بهتری میده 

نمیدونم به نظرتون رنگ مشکیش قشنگ میشه؟

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا رنگ مشکی نسبت وسمه ب حنا سه به یک باشه . وسمه دندون هارو لق میکنه برا همین بعدش ادامس سقز بجوید

من برای مو استفاده میکنم 

چجوری دندون رو لق میکنه؟

من برای مو استفاده میکنم چجوری دندون رو لق میکنه؟

چون بشدت طبعش گرمه و در گرم مزاج ها ممکنه سر درد بیاره . گاها وسمه را با ماست که خنکه به سر میزدن و به نسبت ۵۰ ۵۰ با حنا رنگ قهوه ای میده

اسی جون وسمه چیه و چیکار میکنه؟ خوردنیه؟ زدنیه چیه؟؟ 😂

عزیزم😂

وسمه مثل حناست ولی مو رو مشکی میکنه به مو میزنن🤣

چون بشدت طبعش گرمه و در گرم مزاج ها ممکنه سر درد بیاره . گاها وسمه را با ماست که خنکه به سر میزدن و ...

چقدر جالب! الان متوجه شدم

ممنونم عزیزم❤️

من حناي هندي زدم مشكي بود ولي خيلي هم سريع بايد بشوري نميدونم همون وسمه باشه يا نهمن چون ترسيدم خيلي ...

حنا هندی حنا هست با یسری مواد شیمیایی که رو بسته اش نوشته . بسیار مضره

من حناي هندي زدم مشكي بود ولي خيلي هم سريع بايد بشوري نميدونم همون وسمه باشه يا نهمن چون ترسيدم خيلي ...

عاليه که باید میزاشتی بمونه گلم که بیشتر اثر کنه 3 ساعت باید بمونه اگر به پوست اینا زدی که آره بهت حق میدم سریع بشوری