2777
2789

مگ توی این کتابای قانون جذب نمیگن هرچی تصور کنی همونو جذب میکنی من  اون چیزی ک تصور می‌کنم و بهش فکر میکنم در واقعیت اصلا با تصوراتم جور درنیاید یا کلا فرق میکنه احساس میکنم هرچیزی رو تصور کنم بدتر میشه تا بهتر شدن

خودتو دست کم نگیر🌱

شاید مخصوص آدمای خاص هست 

مثلا حس ششم یا آدمای خاص 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجورم برای هر جی برنامه ریزی کنم و یهش فکر کنم نمیشه😸😸😸😸مامانمم میگه تلقین میکنی که نمیشه ...

منظور تو نفهمیدم ینی به خودم تلقین نکنم و با شوق بهش فکر کنم میشه

خودتو دست کم نگیر🌱

من خودم حس ششم هستم گاهی کار میکنه گاهی ن

بعضیا دقت کردم به هر چی فکر میکنن 

همون میشه 

تو خواب بهشون الهام میشه 

یا حتی دست بقیه رو زود میخونن 

به نظرم خیلی خاص هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه مخصوص کسای خاص نیست ...باید باور داشته باشی اون موقعیت و یکی دوبار تو ذهنت به طور واقعی تو ذهنت ترسیم کنی و بعد بیخیال بشی تا کائنات دست به کار بشن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
منظور تو نفهمیدم ینی به خودم تلقین نکنم و با شوق بهش فکر کنم میشه

مامانمم به من میگه ذهنت منفی بافه و تلقین میکنی که اون جیز نمیشه و واقعا هم نمیشه 

درصورتی که برای یه چیزی مثلا خیلی ذوق دارم که بشه و برسم بهش ولی نمیشه 

کلا به هر چی فکر کنم و انتظارشو بکشم نمیرسم

بعضیا دقت کردم به هر چی فکر میکنن همون میشه تو خواب بهشون الهام میشه یا حتی دست بقیه رو زود میخونن ب ...

بخدا منم همینم تو خوابم جلوتر همچی برام روشن یا یه دفه یه حسی بهم یه چیزی رو روشن میکنه ، هر آدمی رو میبینم با یه بار حرف زدن سریع ذهنشو میخونم میدونم چطور آدمیه ، بیشتر خوابام تعبیر دارن 

خودتو دست کم نگیر🌱

برا منم همينه منتهي فقط چيزاي خوبولي كافيه ي چيز بدي هزارم ثانيه از مغز من عبور كنه عين همون اتفاق م ...

دقیقا باز من با خودم میگم همچنین اتفاقی نمی افته و خودمو دلداری میدم

خودتو دست کم نگیر🌱

کتاب اسکاول شین رو بخون توی یکی از صفحاتش نوشته 

هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر 

رنج از پی رنج اید

زنجیر پی زنجیر

شعر مولانا رو نوشته 

زندگی طوریه که هرچقدر فکر نکنی موفق تری و هر چقدر روی یک چیزی گیر بدی که بهش برسی نمیرسی 

من چندین سال به هرچیزی که میخواستم برسم گیر میدادم و با زور میخواستم برسم برعکس میشد 

از یه جا به بعد به هرچیزی که نرسیدم گفتم گور بابات و بعد مدت کوتاهی همون چیزی که دنبالش بودم رو بدست میاوردم

آقا هستم.......................................................................................................