2777
2789
عنوان

اومدم خوابگاه نمیتونم بخوابم

616 بازدید | 69 پست

خیلی حس بدیه دارم گریه میکنم بچه ها خوابن 

من سبک زندگیم کلا عوض شده تو ۳ ماه تابستون صبح ساعت ۸ اینا میخوابم الان هم بیدارم پس فردا (دوشنبه)امتحان دارن اگه الان نخوابم فردا نمیتونم واسه امتحان بخونم

واینکه اتاقمون بشدت گرمه توی خونه کولرمون خیلی هواش سرده(اگه الان توی خونتون هستید قدر بدونید)

اصلا خفه شدم توی اتاق بااینکه روبه روی اینم هیچی هوایی نمیده

گرسنمم هست 

هوف چقد خوابگاه سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما هم این روزا رو گذروندیم میدونم سخته ولی چند سال دیگه نگاه میکنی و به خودت افتخار میکنی 

سر بهم ریختن خواب که غصه نداره من و هم اتاقیام تایم خواب و بیداریمون کلا متفاوت بود و من عذاب میکشیدم من صبح میخوندم اونا شب

الان که خوابت نمیاد برو چند صفحه بخون مغزت خسته میشه خوابت میبره

عزیزم ما هم این روزا رو گذروندیم میدونم سخته ولی چند سال دیگه نگاه میکنی و به خودت افتخار میکنی سر ب ...

من مشکل خودمم بچه ها زود میخوابن 

خیلی سخته چون هرروز امتحان داریم

منم از مهر میرم خوابگاه و چون تا دیر وقت بیدار هستم واسه ساعت 3 نصفه شب همیشه باید یه چیزی بخورم. الان رشته ماکارونی دم کردم با قارچ سرخ کرده خوردم و خب اونجا فک نکنم بشه چیزی تو ساعت 3 اینا خورد 

منم شرایطم یه جورایی شبیه به الان تو هست پاشو درستو بخون وقتتو تلف نکن

مشکل تمرکز پیدا کردم مثل قبل نمیتونم درس بخونم خیلی فکر میکنم  

اینم یه مشکل دیگه 

واقعا الان چند سال میگذره؟