2777
2789
عنوان

مرگ درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 47 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من  میگم که اون ادم روز مرگ خبر داره میمیره ولی نمیتونه حرفی زنه چون یه زنه قبل مردن به مادرش گفته مواظب بچه هام باش بعد شبش مرده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه من چند بار رفتم خیلی لذت بخش بود

کجا رفتی؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من مذهبی نیستم ولی یکی هست اسمش قمشه ای چیزای خوبی از مرگ میگه ترست میریزه

جدی؟ مثلا چی میگه

😂 امش خیلی میترسم

بهش فکر نکن حواستو پرت کن منم خیلی میترسم از بعدش از قبرو همچی .ولی راهیه ک هممون باید بریم پس تا زنده ای زندگی کن ب موقعش اتفاق میفته . سعی کن فکر نکنی من قبلا انقد شبا با فکرش حالم بد میشد ک پنیک میشدم ولی الان سریع حواسمو با یچیزی پرت میکنم 

شآید خودکشی کرده باشه

نه تصادف کرد

بستگی به نوع مرگ داره مرگ بر اثر سوختگی رادیو اکتیو آره خیییلی درد داره

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بهش فکر نکن حواستو پرت کن منم خیلی میترسم از بعدش از قبرو همچی .ولی راهیه ک هممون باید بریم پس تا زن ...

خیل میترسم خیلی از تنها شده از قبرستون از خاک