2777
2789
عنوان

اولویت همسر

193 بازدید | 13 پست

۷۰۰ کیلومتر با خانوادش فاصله مسافتی داریم دوسالی ک عقد بودیم همه اولویتش من بودم خواهرش و خواهرزاده هاش ک از شهر دور میومدن خونشون اصلا براش مهم نبود فقط پیش من بود 

حالا یکسال و نیمه سر خونه خودمونیم برعکس شده بال بال میزنه واسه رفتن پیش اونا 

من باردارم تنهام میذاره ک بره شهر اونا دیدنشون توجیهشم اینه خانوادت پیشتن و خیالم راحته و ... 

میره اونجا کلی پیام عاشقانه میده ک وابستتم و نمیتونم بمونم و .... وقتی زنگ میزنم میگم کی میای بهش برمیخوره ک چرا انقدر زنگ زدی و .... اصلا درک نمیکنه ک منم خونه خودمو آرامشمو میخوام سخته خونه مادرم بمونم و مدام ب مهمونا یا برادرام توضیح بدم ک چرا همسرم تنها رفته ( چون تو خانواده ما قفله مرد تنها سفر بره )

بنظرتون مشکل کجاست؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عزیزم اونوقتا تو براش تازگی داشتی الان عادی شده براش و دوستتم دارها ولی میخواد به دل خودشم گوش کنه ولی بنظرم اصلا درست نیست تو دوران بارداری تنهات بزاره 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

خب اون موقع از شما دور بوده الانم از خانواده اش خب دلش تنگ میشه دیگه بنده خدا به نظر من طبیعیه سعی کن درکش کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من بعد از کلی جنجال و همه ی راه هارو رفتن به این نتیجه رسیدم بااین حقیقت کنار بیام که خانواده همسر دشمن نیستن حتا با تموم بدیاشون دوسشون داشته باشم و بزارم شوهرم لذت ببر باهاشون 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فقط اونجاکه گفتین قفله توخانوادمون.ببینین سعی کنین همیشه درست رفتارکنیدحالانه این موضوع بلکه موضوعات ...

واقعا همینطوره 

ما ۵ تا خواهریم همگی هم خیلی منعطف و نجیب هستیم و جز خیر ، شری برای خانواده شوهر نداریم ولی شوهر خواهرام تا خواهرام نگن اصلا یادشون نمیاد خواهر مادری هم دارن 

خواهرام میگن فلان مناسبته بریم دیدن خواهرت ، یا مادرت رو دعوت کنیم و .... همه اولویتشون خانم بچه هاشونن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه مامانت نرو بگو خونه خودم راحترم تاشاید کمتر تنهات بزاره

طلبکار میشه ک چه نامردند اینهمه آدم داری یکیشون نمیاد پیشت بمونه و ... ب خواهرزاده هات بگو بیان مادرت بیاد و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با هم برید و برگردید

اخه اصلا مهمون نواز نیستن بخدا هر کسی باشه عارش میاد بره 

بعد بخدا خرافی نیستم  ولی از آذر ۱۴۰۲ ک رفتم یه سنگینی و طلسمی افتاد تو زندگیم ک تا الان کامل باطل نشده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلبکار میشه ک چه نامردند اینهمه آدم داری یکیشون نمیاد پیشت بمونه و ... ب خواهرزاده هات بگو بیان مادر ...

بگو نامرد ترازاونا همسرمه که تواین شرایط تنهام می زاره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بگو نامرد ترازاونا همسرمه که تواین شرایط تنهام می زاره

یه دلایلی واسه رفتنش میاره منتم میذاره ک بخاطر تو دارم میرم ک فلان زمینو زنده کنم میزم ک مغازه رو اجاره بدم می م ک پول بیارم همشمممم الکی ها میره هی میپرسم چیشد رفتی سر زمین هی میپیچونه آخرشم هیچی ب هیچی میاد 

بعد دوباره میگه بخاطر زمین میرم میگم سری پیش ۲۰ روز موندی کاری نکردی الانم همونه میگه فرصت نشد و ...

خلاصه از قوم بنی اسرائیل بدتر دلیل میاره و مخ میخوره جوریه خودشم باور میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40