2777
2789
عنوان

اکسم پیام داده بعد فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 50 پست
اینجور که من می بینم چند بار دیگه پیام بده خودت پا پیش میزاری َ، با یه پیام فکرت درگیرش شده ، وقتی آ ...

ن اتفاقا بش گفتم دیگه پیام نده نمیخام مشکلی پیش بیاد من دارم پیش شما میگم واسه دل خودم ک باز لرزید چه با ی نقطه پیام بعد چند سال ک فراموش شده بود

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

اجی بخدا انقد ادم خوبیه من کلا خودم ادمارو تو ی لحظه میشناسم ولی ن اون چیزی گف حتی پیام بدی همش عادی ...

واااا مگه این دوره این چیزا هست هنوز ....همون بهتر این قوم مغول دور شدن ازت.    خرم آبادی یا الیگودرزی هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا مگه این دوره این چیزا هست هنوز ....همون بهتر این قوم مغول دور شدن ازت. خرم آبادی یا الیگودر ...

اره برا ماهم هست.ن چهارمحال

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

اگه شهرکردی هستی منم یه رگم به اونجا برمیگرده .ولی اونجا هم دیگه این سنت ها برداشته شده تو دهاتاشون. ...

ن بابا۸۰ما کوهرنگیم.