2777
2789
عنوان

اکسم پیام داده بعد فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 50 پست
غلط کرد باید میریدی بهش که دفه دیگه از این گوه خوریا نکنه

بار اولش بود پیامم داد .دیگ نیومد تو تلگرام

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ن ادم بدی نیس اصن پیام داد احوال پرسی کرد من دیگ چمع اخع اون زندگیشو داره..

همه چی از احوالپرسی ساده شروع میشه مواظب باش....بعدشم اگه یه عاشق واقعی بود هیچوقت نمی‌رفت با یکی دیگه....من مردیو سراغ دارم به عشقش نرسید ومجرد موند تا پیر شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی از احوالپرسی ساده شروع میشه مواظب باش....بعدشم اگه یه عاشق واقعی بود هیچوقت نمی‌رفت با یکی دی ...

درسته عزیزم ن اینطوری نیست بخدا چطور بگم نمیدونم چ دلیلی داشت پیامم داد.

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ن بخدا حتی عکسم ازم نخاست اگ میخاس چن سال پیش پیامم میداد من ک کاریش ندارم اون ک نمیبینه من عذاب میک ...

مگه تا اونجایی پیش رفتید که به خودش اجازه بده عکس بخواد؟

مگه چه قدر صحبت کردی با اون مرد متاهل؟؟؟!!!!

نترس

شل میکردی همون پشت گوشی میکر......

دنبال چی میگردی؟

بلاکش کن دیگه

اگرم نه که میل خودته

بمون تا دور از جونت سر خودت به سنگ بخوره

تفف بهش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خودتو‌ سرگرم کن با دوستات برو‌بیرون سعی کن ازگوشی دور باشی منتظرش نمون قشنگم

الان رفتم چتشو پاکیدم ک چیزی نباشه بهش پی ام بدم.ولی بگم چقد عاشق صداش بودم

دیگه چی قرار هم بزارین منظوری نداره اصن شک نکنیواقعا خودت رو زدی ب کوچه علی چپ

دیونه شدم چتشو پاکیدم چیزی نباشه پی ام بدمش

الان رفتم چتشو پاکیدم ک چیزی نباشه بهش پی ام بدم.ولی بگم چقد عاشق صداش بودم

لیاقتش رو نداشته 

نه رویا مبگم نه چیزی ولیمطمئن باش ی روزی یکی میاد که خیلی بیشتر ازاون فرد به دلت میشینه 

منتظر اون باش 

انشالله که دیگه نده وصرفا از سر بچگی و اغفال پیام داده باشه...راستی چیشد باهم ازدواج نکردید

اجی بخدا انقد ادم خوبیه من کلا خودم ادمارو تو ی لحظه میشناسم ولی ن اون چیزی گف حتی پیام بدی همش عادی یکم چت کرد.اینه ک ما لریم واز بچگی کسایی رو اس میزارن رو هم اینم ناف برون دختر دایش بودع و دعوا شدیدی افتاده بود که حتما باید بگیره اونو وگرنه دوسش نداش اصلا من میدونم دیگ گفتم جونتو مهم تره تا من

لیاقتش رو نداشته نه رویا مبگم نه چیزی ولیمطمئن باش ی روزی یکی میاد که خیلی بیشتر ازاون فرد به دلت می ...

اره انشالله که هچکس عاشق ادم اشتبایی نشه