2821
2789
عنوان

خیلی ترسیدم

304 بازدید | 20 پست

تو ایتا سرکتاب باز کردم بعد اومد عکس قدی خواست بعد تمام جزئیات رابطه ام گفت یعنی برگام ریخت😳 بهش گفتم دیگه نمیخوام چیزی بگه ممنون رفت گزارشم زد

یعنی خیلی حس بدی دارم نکنه جن داشت

عکس چرا بخواد ؟

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اها بعد ازم پرسید باسنت بزرگه😑سوالی خدایا من چه غلطی کردم

واقعا حماقت در این حددد؟ سرکتاب چه ربطی به عکس داره ؟ طرف ازت عکس خواسته از باسنتم حرف زده هنوز نفهمیدی چی کاره بوده؟ 

[QUOTE=392844310]واقعا حماقت در این حددد؟ سرکتاب چه ربطی به عکس داره ؟ طرف ازت عکس خواسته از باسنتم حرف زده هنوز نفهم ...[/QUOTE

داخل یه تبلیغی بود نوشته بود به مناسبت شهادت امام رضا رایگان منم رفتم اول اسم خود و مادرم رو خواست بعد یه چی گفت حقیقت داشت بعد گفت عکس قدی بدی بدون لباس سیاه منم گفتم برای چی گفتش برا طلسم تون منم احمق دادم حالا اینجا اومد از رابطه ام گفت حتی خیلی شخصی بعد گفت من دارم همه چی می بینم خیلی ترسیدم بعد گفت باسنت بزرگه منم گفتم ممنون دیگه نمیخوام رفت گزارشم زد به ایتا بی شعور تا الان هم می ترسم این لابد جن کثیف داشته که همه رو دید

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792