2777
2789

پت خوت چنیه 😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیایی د خودمو رتی تیروووو...سوار اتوبوس ک بیعی دستش حردی و قین زن شلیطه ای...زن داد هوار کردی و مامور اومایی بردنشونی کلانتری...رئیس کلانتری و زن گوتی قضیه چی بیعه؟زن گوتی این آقا دست زده ب باسسسسنم؟و پیا که گوتی تو چی داری بویی؟پیا که گوتی اومدم از در اتوبوس برم داخل یهو دستم خوردبهههههه (مکثی میکه رو ب زنه)خانم ببخشید اسم قینکت چی بی؟

هین مه چنونه ک اگر عملش بکم د گوشتش ۲تا آبگوشت درست بکن

شتتتتت 😂😂

مه خوهرم چنی بی

عملش کرد ، الان موعه باز ها عملش بکم

خیلی قین و درازه 😂

مه و خوهرم گوتم باقی مانده پتت پیوند زنه سی خرطوم فیلی ک پتش قل بیه 😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

شتتتتت 😂😂مه خوهرم چنی بیعملش کرد ، الان موعه باز ها عملش بکمخیلی قین و درازه 😂مه و خوهرم گوتم باق ...

😂😂😂😂😂ولا امشو خیلی خنسم

خومو لرا ید سایتی جدا تشکیل بعم فقط بخنیم فارسا همش خیانت و طلاقن

😂😂😂😂😂ولا امشو خیلی خنسمخومو لرا ید سایتی جدا تشکیل بعم فقط بخنیم فارسا همش خیانت و طلاقن

😂😂😂

دقیقاااااا ، همش حسیره و خیانت و طلاق و د ای مشکلات بالاشهری و فارسی 😂😂😂

حونم آباد...هین مه اندازه پا بچه ۶ماها

ا بوعه 😂😂

بعضی وقتا فارسی لری وشو موعم نمیفهمن😂

😂😂😂😂 شت