2777
2789

پت خوت چنیه 😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیایی د خودمو رتی تیروووو...سوار اتوبوس ک بیعی دستش حردی و قین زن شلیطه ای...زن داد هوار کردی و مامور اومایی بردنشونی کلانتری...رئیس کلانتری و زن گوتی قضیه چی بیعه؟زن گوتی این آقا دست زده ب باسسسسنم؟و پیا که گوتی تو چی داری بویی؟پیا که گوتی اومدم از در اتوبوس برم داخل یهو دستم خوردبهههههه (مکثی میکه رو ب زنه)خانم ببخشید اسم قینکت چی بی؟

هین مه چنونه ک اگر عملش بکم د گوشتش ۲تا آبگوشت درست بکن

شتتتتت 😂😂

مه خوهرم چنی بی

عملش کرد ، الان موعه باز ها عملش بکم

خیلی قین و درازه 😂

مه و خوهرم گوتم باقی مانده پتت پیوند زنه سی خرطوم فیلی ک پتش قل بیه 😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

شتتتتت 😂😂مه خوهرم چنی بیعملش کرد ، الان موعه باز ها عملش بکمخیلی قین و درازه 😂مه و خوهرم گوتم باق ...

😂😂😂😂😂ولا امشو خیلی خنسم

خومو لرا ید سایتی جدا تشکیل بعم فقط بخنیم فارسا همش خیانت و طلاقن

😂😂😂😂😂ولا امشو خیلی خنسمخومو لرا ید سایتی جدا تشکیل بعم فقط بخنیم فارسا همش خیانت و طلاقن

😂😂😂

دقیقاااااا ، همش حسیره و خیانت و طلاق و د ای مشکلات بالاشهری و فارسی 😂😂😂

حونم آباد...هین مه اندازه پا بچه ۶ماها

ا بوعه 😂😂

بعضی وقتا فارسی لری وشو موعم نمیفهمن😂

😂😂😂😂 شت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز