2777
2789
عنوان

دل درد

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 19 پست
لکه بینیهاسترسیم هستمقبلا هم توی ماه بجز پریود اینطوری شدم ولی درد نداشتم

شاید کیستی چیزی داری میدونی من دیشب یعنی فکر کنم ۶ عصر اینا بود خیر سرم رفتم نون بخرم داداشم قبل من رفته بود بیرون مامانمم گفت از روضه اومدنی میخرم ولی حس ککردم شاید نتونه و بیاد بگه تو برو بخر من از گربه خیلی میترسم با ایننکه تجربه ی غذا دادن به گربه رو تو حیاط دارم ولی عین سگ میترسم بعد قبل اینکه برم خونه دو تا گربه دیدم یکیش تو سقف ماشین بود یکیشم یه جا دیگه بود بعد یه دختره رفت سمتش و گربه بهش میومیو کرد انگار میشناختش به منم میومیو کرد و یه لحظه میخواست بیاد طرفم منم نمیتونم گربه پیش پیش کنم بعد به یه پسره گفتم اونو پیش کنه بره اونور و پسره داشت میرفت گفتم اون یکی هم پیش کن پدرم در اومد تا ککلید بندازم برم خونه بعد یه سریا تو خونه حیوون نگهمیدارن

شاید کیستی چیزی داری میدونی من دیشب یعنی فکر کنم ۶ عصر اینا بود خیر سرم رفتم نون بخرم داداشم قبل من ...

وااایییی کیست😑😑 من تقریبا ۵ ماه پیش سونو دادم چیزی نبود

عزیزم گربه ترس نداره ک سعی کن از هر چیزی نترسی ب خودت استرس ندی

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااایییی کیست😑😑 من تقریبا ۵ ماه پیش سونو دادم چیزی نبودعزیزم گربه ترس نداره ک سعی کن از هر چیزی نت ...

سلام عزیزم منظورم یه کیست معمولیه نه اونی که فکر کردی ببین خیلیا هستن از گربه ترسی ندارن حتی ناز میکنن ولی من عین سگ میترسم 

سلام عزیزم منظورم یه کیست معمولیه نه اونی که فکر کردی ببین خیلیا هستن از گربه ترسی ندارن حتی ناز میک ...

خب مگه همون کیست معمولی هم تو سونو نشون داده نمیشه؟؟

اخه من سونوی شکم و لگن دادم چیزی نبود

بازم باید برم انجام بدم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂