بچه ها تقریبا یک هفته ده روز از تایم تموم شدن پریودم گذشته بعد دو روزه لکه بینی خیلی سبک دارم ولی الان دلم بشدت درد میکنه. قبلا هم توی فاصله دوتا پریود اینطوری بودم ولی انقد درد نداشتم
فرداعم دکترا نیستن
کسی تجربه داشته؟؟
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
لکه بینیهاسترسیم هستمقبلا هم توی ماه بجز پریود اینطوری شدم ولی درد نداشتم
شاید کیستی چیزی داری میدونی من دیشب یعنی فکر کنم ۶ عصر اینا بود خیر سرم رفتم نون بخرم داداشم قبل من رفته بود بیرون مامانمم گفت از روضه اومدنی میخرم ولی حس ککردم شاید نتونه و بیاد بگه تو برو بخر من از گربه خیلی میترسم با ایننکه تجربه ی غذا دادن به گربه رو تو حیاط دارم ولی عین سگ میترسم بعد قبل اینکه برم خونه دو تا گربه دیدم یکیش تو سقف ماشین بود یکیشم یه جا دیگه بود بعد یه دختره رفت سمتش و گربه بهش میومیو کرد انگار میشناختش به منم میومیو کرد و یه لحظه میخواست بیاد طرفم منم نمیتونم گربه پیش پیش کنم بعد به یه پسره گفتم اونو پیش کنه بره اونور و پسره داشت میرفت گفتم اون یکی هم پیش کن پدرم در اومد تا ککلید بندازم برم خونه بعد یه سریا تو خونه حیوون نگهمیدارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.