بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک سال نیم رانندم و تقریبا جاده و همه جا هم میرم هنوز پارک دوبل بلد نیستم موقع امتحان بار پنجم قبول شدم و اونجا بلد بودم ،اون زمان میترسیدم که هیچوقت یاد نمیگیرم رانندگی فقط اومدم که بگم اصلا نترسی انشالله زود قبول بشی
اره فیلم زیاد میبینم ولی خب از طرفیم ماشین خومون پژو ماشین امتحان تیبا ابعادشون فرق میکنه نمیشه🤦♀️ ...
اصولو یاد بگیرین، بقیه شو باید با تکرار مسلط بشین
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
عزیزم شما فرمون درجا میچرخونید یا حین حرکتمربی گفت حین حرکت فکر کنم بخاطر همون گه دیر میچرخونم میمشه
عزیزم منم دستم کند بود ، افسر گیر نمیده الکی میگن وقتی دستگیره رو انداختی رو جدول ترمز بزن جوری که ماشین کامل واینسته فقط جلوی دور برداشتن ماشین و میگیری بعد فرمون و بچرخون و پاتو از ترمز بردار
من دو تا پارک دوبل زدم با همین روش
به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺