2777
2789
عنوان

دلم شکست

113 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم اومده بود تهران خونه خواهرشوهرم واسه نذری ما ۱۵۰ کیلومتر فاصله مسافتی داریم شوهر تنها رفت تهران دیدن مادرش قرار بود صبح بیاد من تنها بودم و خانوادم هم سفر بودن واسه همین خیلی تنها بودم چند بار زنگ زدم و پیگیر اومدن شوهرم شدم شب ساعت ۱۰ اومد ! 

جلو برادرم بهم تشر زد ک انقدر زنگ زدی یادم رفت سوغاتی مادرم رو بیارم ! 

گفتم ینی از دیروز تا الان ک ۱۰ شبه سیر نشدی فرصت نکردی گفت نه نه سیر نشدم ( مادرش اینا از تهران رفتن مشهد زیارت ) گفتم سیر نشدی خب دنبال ماشینشون راه میفتادی تا مشهد ! 

بعدم موقع نماز گریم گرفت هر چقدر گفت چرا گریه میکنی جواب ندادم پاشد بره خونه هر چقدر گفت بیا نرفتم تنها رفت 

این پیامو دادم : من اشتباه گرفتمت فکر کردم میتونم موقع دلتنگی بهت زنگ بزنم روت حساب کنم نمیدونستم مزاحمم و خوشیات با کسای دیگس برو اینجا خیلی بیشتر مشتاق و مراقبم هستن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب تو حق میدم رفتار شوهرت بشدت بد بوده اما دلش برامادرش تنگ بوده گناهه🥲

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردارم اصلا درک نمیکنه ک چقدر شکننده و حساس تر شدم

اره درسته گلم باید درکت کنه ...اماشماخانوم خوشگل ومهربون سعی کن خانومانه تر فکر کنی ک ی پسری ازمامانش دوره توهم ک جات امن هست آیا اون پسر حق نداره دوروزی درارامش بامادرش بگذرونه؟؟؟میدونم که انقدر خانومی اینو قبول داری ...اما برارفتارش نبخشش بزار ازدل مهربونت دربیاره ...الانم غصه نخور

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره درسته گلم باید درکت کنه ...اماشماخانوم خوشگل ومهربون سعی کن خانومانه تر فکر کنی ک ی پسری ازمامان ...

الهی عزیزمم چقدر قشنگ صحبت میکنی 😍 کاش سایت پر بود از آدمای بافرهنگ و مهربونی مثل شما 

آخه یکماهه هم نیست از شهر مادرش اومده ۲۰ روز مونده بود !

بارها هم تو خونه میگفت میخواد اربعین هم بره خالفت منو دید نشست سر جاش 

الانم ک اینطوری کرد حالا دوشنبه مادرم و کل خانوادم میرن مشهد واسه همسرمم قطار رزو کردم بره باهاشون حال و هواش عوض شه ( من چون باردارم نمیتونم برم ) 

بعد این مطمئنم بره مشهد به مادرش اینا ملحق میشه بعد سر اینکه من چندبار زنگ زدم اومده با من دعوا داره

سادگی منو ببین ک میخواستم تنهایی رو به جون بخرم این بره مشهد 

نامردی اینو ببین  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزمم چقدر قشنگ صحبت میکنی 😍 کاش سایت پر بود از آدمای بافرهنگ و مهربونی مثل شما آخه یکماهه هم ...

ممنونم گلم فدات شما محبت داری گلم...دراین ک شما خانوم گل و مهربونی شکی نیست...قربونت برم جدی ..تنهای تنهاهم نمون آخه عزیزم....الانم منتطر باش برا برخوردش پشیمون بشه تااز دلت دربیاره...

ممنونم گلم فدات شما محبت داری گلم...دراین ک شما خانوم گل و مهربونی شکی نیست...قربونت برم جدی ..تنهای ...

الان زنگ زدم گفتم مشهدشو کنسل کنن خدا کنه بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان زنگ زدم گفتم مشهدشو کنسل کنن خدا کنه بشه

ولی با دعوا وبحث و لج نگو خب....بگو تنهام تونباشی دلم ب کی خوش باشه 

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت 😘

فدای تو الهی ک کوچولوتو بسلامتی بغل کنی😘😍