2821
2789
عنوان

ایا خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
من با یه پسره رفتم بیرون اینا خیییییلی پولدارن از پولدارای شهرمونن کارای صادرات و اینا میکننحتی همون ...

ببین منو دور شهر گردوند دو ساعت 

دریغ از یه آب معدنی 

اونم دیگه دید دارم واقعا خفه میشم رفت گرفت 

تازه برا خودشم نگرفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین منو دور شهر گردوند دو ساعت دریغ از یه آب معدنی اونم دیگه دید دارم واقعا خفه میشم رفت گرفت تازه ...

خسیسه مشخصه گداصفته

اتفاقا هرچی پولدار تر پست تر و گدا تر

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

خب همونجا تستش میکردی، میگفتی بریم کافه بشینیم و صحبت کنیم

والا من خواستگ بگم بریم کافه یا ... حتی میخواستم خودم حساب کنم 

دیگه بیخیال شدم 

گفتم من که نخورده نیستم حالا فکر میکنه میخوام بتیغم 

یعنی چی

ممکنه دختری برای اخلاق و منش کسی بیرون اومده باشه. اگر طرف مقابل بی اخلاق بود، شاکی میشه و دفعه بعدی با او بیرون نمیره.

ممکنه هم دختری برای دارایی کسی بیرون اومده باشه. اگر طرف مقابل به اندازه کافی خرج نکرد، شاکی میشه و دفعه بعدی با او بیرون نمیره.

والا من خواستگ بگم بریم کافه یا ... حتی میخواستم خودم حساب کنم دیگه بیخیال شدم گفتم من که نخورده نیس ...

ببین عزیز بحث نخوردگی نیست، شما باید برا خودت ارزش قائل باشی، قرار نیست که بیرون رفتنت همراه با گرسنگی و تشنگی باشه، باید بهت خوش بگذره ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اگرم بهت گفت فلافل بخوریم، خیلی شیک و مجلسی میگی من غذای ناسالم عادت ندارم بخورم، بیشتر ترجیح میدم برم رستوران سنتی ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین عزیز بحث نخوردگی نیست، شما باید برا خودت ارزش قائل باشی، قرار نیست که بیرون رفتنت همراه با گرسن ...

چون دیدار اول بود چیزی نگفتم

قطعا اگه به دیدارهای بعد بکشه خیلی صریح میگمم 

حتی تعارف نزد که من بگم نه !! 

اصلا به روی خودش نیاورد 

اون آبه هم بعد از سه ساعت خودم بهش گفتم که فقط یه آب برا من گرفت و برا خودش نگرفت