2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

83 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه خواهر دارم پیش دبستانی

تصمیم گرفتیم ابجیمو بفرستیم مهد قرآنی که حروف الفبا و قران بهشون یاد میدن

و من خیلیارو دیدم که ازش بد میگن میگن بچه برا کلاس اولش به مشکل برمیخوره

به عنوان یه خواهر دلسوز اینده ابجیم برام مهمه 

خب الان نگاه میکنم میبینم مامانم منو مهد قرانی فرستاد

خیلی تو پیشرفتم تاثیر داشت کلاس اولم تمام نمرات املا و قران بیست بود

و از اونجایی که فرزند اول بودم و مامانم تجربه ای نداشت یبار املامو ۱۹ گرفتم و مامانم خیلی نگران  شده بود که چرا این نمره رو گرفته

وقتی ابتدایی بودم کنار مادر بزرگم میشستم و قران و باز میکردم و براش قران میخوندم حتی

قران خوندنم نسبت به بقیه بچه ها خیلی روون بود و معلما همیشه ازم میپرسیدن کلاس قران رفتی؟ در صورتی که نرفته بودم

داداشمم قرار بود بفرستیم همین مهد ولی یه عده تبلیغ یه مهد دیگ ای کرده بودن و مامانم گول خورد و فرستادش و هیچکاری نکردن و همیشه میگه در حقش بدی کردم و چرا به حرف بقیه کردم

و داداشم کلاس اول خیلی دیر راه افتاد تا الان هنوز روخوانی قرانش خوب نیست 

بالاخره خب نسل دهه هشتاد با دهه نود خیلی فرق میکنه و شیوه تدریس فرق داره  خب من نمیتونم شرایط الان رو با دوران خودم مقایسه کنم

حالا بنظرتون ابجیم‌مهد قرانی بره یا نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من نه

تو پیش دبستانی خیلی مهارتها هستش که باید اون بچه یاد بگیره اصلا اشتباهه به بچه ۶ ساله حروف الفبا یاد بدید ممکنه با آموزش غلط اون مربی باعث دیرآموزی دانش اموز در پایه اول بشه

خب مهد قرانی هم جوش شاده هم بازی میکنن هم حروف یاد میگیرن ، هم زمان مشخص برای بازی با اسباب بازی ها ...

عزیزم مهد قران مثل مهدای دیگه گواهینامه میده بهتون؟اصلا مدارس قبولش دارن مدرکشو؟

خب مهد قرانی هم جوش شاده هم بازی میکنن هم حروف یاد میگیرن ، هم زمان مشخص برای بازی با اسباب بازی ها ...

مهد عادی بهتره با دنیای بچه ها بیشتر جوره مهد های قرآنی فاز جشن هاشونم حتی متفاوته 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!