ولی شما هم مثل من به این فکر کردید که گناه ربطی به دین داشتن یا نداشتن نداره ؟! منتها وقتی آدم به جایی وصل باشه کمتر انجام میده البته نه ۱۰۰ درصد بلکه ۹۰ درصد اینجوری هستیم به خاطر اعتقادت مون وگرنه من معتقدم گناه ربطی به دین نداره ولی منتها ما توی فرهنگمون میگیم گناه یا بسته به اعتقاداتمون ... برای این میگم چونکه خدا هر کار بدی رو که از آدم انرژی میگیره رو گناه محسوب کرده آدم هایی هم که به هیچ دینی اعتقاد ندارن اگه اون کارهارو انجام ندن زندگی خوبی دارن خدا برای خودمون میگه انجام نده ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه هستن که کلا میگن دین ما انسانیت هست کلا نه اسلام نه مسیحیت و نه دین های دیگه ؛ اما معتقدم بیشتر این آدما منحرف میشن چون بخوای دقت کنی تموم ادیان با انسانیت پیش رفتن اما متاسفانه به خاطر آموزش نادرست و آدم های مذهبی نما و... به این ادیان معتقد نیستن در حالی که باید تحقیق کرد اصلا راجب یه موضوع مخالف اون دستور از دین شدی بری تحقیق کنی چرا خدا گفته این کار رو نکن میدونی دلیل که پیدا کنی بهتر میتونی دوری کنی از گناهان🫂
وجدان و تربیت درسته که باعث میشه یه سری کارها رو نکنیم
نظرت خیلی محترمه اما ببین مشکل از دین نیست دقت کنی تموم ادیان از انسانیت تربیت و... میگن چون خدا مارو بهتر از خودمون میشناسه اما آدم های مذهبی نما و آموزش های نادرست باعث شده خیلیا از دین خارج بشن در حالی که آدم باید تحقیق کنه اصلا مخالف یه دستور دین بودی حالا چه اسلامی چه مسیحیت و... بری تحقیق کنی چرا خدا گفته این کار رو نکن اون کار رو کن🫂