درآمد کار کردن در اسنپ مهرماه ۱۴۰۴ سرویس اسنپ گدایان
سلام خانم ها و آقایان عزیز به خدا من دارم حقیقت را می گم نه برام سودی داره و نه کسی بهم پول داده
سه ساله دارم تو اسنپ و تاپسی کار می کنم تو شهر اصفهان
پارسال همین موقع شاید درامد روزانه ۵۰۰ تومن ۶۰۰ حتی یک تومن میشد
ولی الان ۲۰ تا سفر میری به زور میشه ۴۰۰ تومان
تمام کرایه ها شده ۱۰ هزار تومان ۱۳ هزار تومان ۲۰ هزار تومان ۳۰ هزار تومان نهایتش از پایین شهر تا بالاشهر بشه ۵۰ هزار تومان یعنی ۳۵ کیلومتر تو شهر باید بری.
اسنپ و تاپسی نه تنها نون رسان و رزق و روزی دهنده نیستند بلکه همان یک مقدار انسان کمی که تو آژانس و تاکسی و پیک کار می کردند را هم نابود کرده زندگی شان.
ما زن و بچه داریم به خدا اسم این کار کار نیست دشمنی با کل ملت ایران هست.
تو را خدا این پشتیبانی اسنپ و تاپسی را تماس بگیرین و مدام بهشون بگید تلفن هاشون را اشغال کنید تا شاید خون به مغز مسئولین این شرکت برسه همان طور که شما ها را اذیت می کنند و با زندگی شما بازی می کنند.
متاسفانه با این وضع کرایه ها شاهد سرویسی جدید از اسنپ هستیم به نام سرویس اسنپ گدایان
حتی گدا هم ۲۰ تومان قبول نمی کنه
الان یک نوشابه خانواده شده ۶۰ تومان
طرف با موتور هوندا ۱۲۵ میره اسنپ کار می کنه ماهی ۱۰ میلیون تومان الان نمی تونه در بیاره فقط ۵ میلیون تومان بابد بده برای تعمیر موتور روغن لیتری ۳۰۰ هزار تومان هفته ای یک بار باید عوض شه وگرنه موتور جام می کن
موتور به روغن سوزی می افته لاستیک می ترکه.
ماشین و خودرو که اوضاعش خیلی بدتره.
مسافر شما را تهدید می کنه پول نمیدهند اسنپ مسئولیتی قبول نمی کنه
خواهشا خواهشا برید دادگاه درخواست شکایت کنید از اسنپ تا بیمه تون کنند حداقل حقوق اداره کار الان شده ۱۷ میلیون و خرده ای با سنوات و عیدی و بیمه آزاد حداقل ماهی ۲۵ میلیون حق یک کارگر ساده هست.
تو را خدا برید دادگاه شکایت کنید از اسنپ و تاپسی
به خدا به ریش همه شما می خندند.
ماهی ۱۰ تومن براتون نمی مونه ماشین و موتور و اعصاب شما هم نابود میشه.