زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 عنوان لاغری آلجی 336 بازدید | 12 پست سلام خانوما شبتون بخیر...کسی از داروی آلجی استفاده کرده؟ ...خیلی تعریف مکمل لاغری آلجی رو میکنن قیمتشم بالاس ...برای لاغری خوبه؟ اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎 1404/06/01 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 یعنی کسی نیست؟ اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 عکس بفرست ببینم همونی که خوردم هست خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 الان رفتم تو گوگل دیدم اون نبود من آلفا و جی سی و ریو اینا خوردم ۳۰تا کم کردم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 عکس بفرست ببینم همونی که خوردم هست فرستادم عزیزم اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 الان رفتم تو گوگل دیدم اون نبود من آلفا و جی سی و ریو اینا خوردم ۳۰تا کم کردم گلم آلفا بهتره یا جی سی؟ عوارضشون چیه؟ تو چند وقت ۳۰ کیلو کم کردید اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 گلم آلفا بهتره یا جی سی؟ عوارضشون چیه؟ تو چند وقت ۳۰ کیلو کم کردید ممکنه رو هر کی یجور جوابدهی داشته باشه من حدودا ۵ماه عوارضی نداشتم خداروشکر از مشاور بپرس بهتر میتونه طبق قد و وزنت راهنماییت کنه خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 ممکنه رو هر کی یجور جوابدهی داشته باشه من حدودا ۵ماه عوارضی نداشتم خداروشکر از مشاور بپرس بهتر میتون ... باشه عزیزم ممنون اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 باشه عزیزم ممنون مشاور میشناسی خواهر یا بهت شماره بدم رایگانه خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
زیزیقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 736 مشاور میشناسی خواهر یا بهت شماره بدم رایگانه ن عزیزم نمیشناسم شماره بده اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
فهیمه1368315 عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 463 عزیزم به این خانومه پیام بدین یه کانال معتبرم داره توی روبیکامحصولات چاقی لاغری میفروشن.من خودم ازشون خرید کردم خیلی راضیم شمام بهتره بهشون یه پیام بدین ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 ن عزیزم نمیشناسم شماره بده ۰۹۳۶۱۵۳۰۱۸۱ خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم