2777
2789
عنوان

شیرخشک بیومیل....

110704 بازدید | 15 پست

بچم میخوره‌ولی نمیدونم خوبه یانه.هیشکی داده ب بچش برا وزن گیری؟اگه بخوام نان بگیرم ب نظرتون بچم بخوره یا نه؟اخه دوهفته بیشتر نیست ک شیشه میگیره

ایمان داشته باش که چاره ساز خداست👌👌
چرا به بچت شیشه دادی چن وقتشه بچه من ببلاک میخوره شیر خشک خوبیه 

چون شیرم خیلی کمه.وزن بچمم کمه.الان ده ماهشه ۷۵۰۰.دوهفته اس بهش میدم.مترسم شیرو عوض کنم اسهال استفراغ بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون شیرم خیلی کمه.وزن بچمم کمه.الان ده ماهشه ۷۵۰۰.دوهفته اس بهش میدم.مترسم شیرو عوض کنم اسهال استفرا ...

من میدم بیومیل عالیه...وزن گیری پسرمم همیشه خوب بوده...نگران نباش اصلا دکترپسرم میگفت نان وبیومیل وببلاک همشون مثل هم هستن

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
من میدم بیومیل عالیه...وزن گیری پسرمم همیشه خوب بوده...نگران نباش اصلا دکترپسرم میگفت نان وبیومیل وب ...

جدی؟پسرت چن ماهشه؟وزنش چقده؟ازهمین بیومیل معولیا میدی دیگ

من  شیر خشک نان گیگوز ببلاک و اپتامیل با هم مقایسه کردم فرمول ببلاک اپتامیل جدیده توش نوکلتید و فیبر وداره پروبیوتیک هم هس امگا سه وشیش هم داره ولی چون شما برا وزنگیری میخواین به نظرم نان بده که چرب تره نان امگا سه وشیش هم داره و در مورد بیومیل متاسفانه هیچ اطلاعتی ندارم مگه از اولش نمیدونستی شیرت کمه که اینقدر دور فهمیدی مگه اوایل سینه هات شیر ازش سرریز نمیشد 

جدی؟پسرت چن ماهشه؟وزنش چقده؟ازهمین بیومیل معولیا میدی دیگ

بلهههههههه...ازهمین بیومیل ساده ها...البته گاهی بیومیل پلاس...

الان یکسال وسه ماهشه...وزنشم توی رنج نرماله...دکترگفت واسه سنش خوبه ...10.950

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
من  شیر خشک نان گیگوز ببلاک و اپتامیل با هم مقایسه کردم فرمول ببلاک اپتامیل جدیده توش نوکلتید و ...

همه ی این مواردی که گفتید بیومیل داره

من  شیر خشک نان گیگوز ببلاک و اپتامیل با هم مقایسه کردم فرمول ببلاک اپتامیل جدیده توش نوکلتید و ...

شیشه نمیگرفت متاسفانه تا حالا.نه سرازیر نمیشد.بچه دوممه.هرچی تلاش کردم تاحالا نگرفت شیشه رو.اره بیومیل زده امگا۳ و۶ و اهن و اینا داره

من چون اول شیر خودمو میخورد شیر خشک معمولی شبا بهش میدادم شیر خشک یارانه ایی که شرکت مشهد میزنه بعد که دیگه سینمو ول کرد شیر خشک ببلاک خریدم زنگ زدم شرکت مشهد گفتم مشکلی نداره ببلاک و معمولی رو باهم بدم گفت نه ما مواد دوتاشو از ی جا وارد میکنیم فقط فرمولشون فرق میکنه اخه یارانه ایی و ببلاک و اپتامیل رو شرکت مشهد میزنه گفت حتی میتونی اول یارانه ایی رو بدی بعد که تموم شد ببلاک رو بدی اما من فقط ببلاک رو میدم تازه من اولاش نمیدونستم یارانه ایا هم با هم فرق میکنن یکیش مال شرکت مشهد بود یکیشم مال گیلان خداروشکر هیچیش نشده بود من اینجور بهش شیر میدادم 

من چون اول شیر خودمو میخورد شیر خشک معمولی شبا بهش میدادم شیر خشک یارانه ایی که شرکت مشهد میزنه بعد ...

ممنون عزیزم