2777
2789
چه غروری؟؟ 😂😂

غرور تک بودن دیگه 🙂

ببین به چهره هیچ کسم نگاه نکن به دل پاکش نکاه کن کسیم با خودت مقلیسه نکن من تا حالا فرد زشتی اطرافم ندیدم همه خوشکلن فقط اعتماد به نفس ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا کل مردم عاشقشن فقط همه میگن نگار نگار واقعا هم نگار جدا از هرچیزی از همشون خوشگل تر بود حتی فرش ...

ببین شخصیت ش جالب بود و خیلییییی خوشگل نبود معمولی بود رو بالا 

بعدم دارم میگم ک اینجا ایرانه معیارها متفاوته

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

من قیافه خوبی دارم هیکل خوبی دارم فقط سبزه ام من توی طایفه بابام کلا تنها کسی که پوستش سبزس منم همشو ...

کلا طبیعیه ایران اینجوری تربیتمون کرده

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

من بیرون گابرینی میزنم تا ارایش قشنگ بشینه ولی با پوست خودمم مشکلی ندارم

چه بهتر گلم نشونه اعتماد بنفس شماست خواهر شوعرمم خیلی سبزس کرم پودر نمیزنه انقدر اعتماد بنفسشو دوست دارم خودشم بانمکه

ببین شخصیت ش جالب بود و خیلییییی خوشگل نبود معمولی بود رو بالا بعدم دارم میگم ک اینجا ایرانه معیارها ...

خب شما که میگی بخاطر شخصیت بود 

چرا هر پسری که تازه وارد ویلا میشد میگفتن دونفر انتخاب کن برا دیت همشون گزینه اول نگار انتخاب میکردن !! 

بدون استثنا همه نگار گفتن ، هیچ پسری نبوده که بیاد و نگار انتخاب نکنه ، این افراد که اصلا شخصیت و هیچی ازش ندیده بودن تازه اومده بودن و باید بلافاصله انتخاب میکردن 

نگار تو عشق ابدی چی ؟؟ ایرانی هم همه بودن !

این پستتون ثابت کرد نام کاربریتون واقعا برازنده ی شماست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فق کسایی ک اومدن میگن خداروشک سفید شدم و نمیدونم من ک سفیدم.یا مثلا دکتر رفتی و فلان اینا ب جا این ک ...

من دیدم کسایی که شدیدا سبزه، برنزه یا سیاه بودن و به واسطه ی همین رنگ پوست ، چهرشون خاص و زیباست

ولی دنبال راهی برای سفید شدن هستن، در صورتی که اگه رنگ پوستشون سفید باشه میشن یه فرد کاملا معمولی

ولی خب اگه بگیم هم احتمالا یا فکر میکنن دروغ میگیم و حسادتمون میشه یا اینکه جهت دلخوش کردنش و الکی بهش میگیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)