2777
2789
خب حتما رفعش کن هرجقدر هم بگند قیافه مهم نیست دورغه

من قیافه خوبی دارم هیکل خوبی دارم فقط سبزه ام من توی طایفه بابام کلا تنها کسی که پوستش سبزس منم همشون سفید گچی هستن از اون شفافا هر سری میرم تو جمعشون یکم احساس بدی پیدا میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چه می‌دونم پاک سازی تونر و کلا مراقبت پوستی میکنی؟

اصلااااا حقیقتش اصلا پولی برام نمیمونه که بخام خرج پوستم کنم من فقط یه صابون زد جوش هست اونو میینم بعدم پوستم چون خشکه همون زدجوشم برام تاثیری نداره چون جوش نمیزنم

فق کسایی ک اومدن میگن خداروشک سفید شدم و نمیدونم من ک سفیدم.یا مثلا دکتر رفتی و فلان اینا 

ب جا این ک به طرف حس خود دوستی رو بدید بیشتر میاید از خودتون مایه میزارید و نمیخواید پذیرشش رو بهش بدید ک پوستش همونطور ک هست قشنگه و چیزیه ک خدا داده و خوشبختی و این چیزا ب رنگ پوست نیست، واقعا عجیبه خیلی عجیبه 

اره من پوستمو دوست دارم خوب ولی این حس منفیه بد امده سراغم

تو باید پوستت صاف کنی جوری مثل شیشه ( خودمم نمی‌دونم چطوری ) اگه پوست صاف صاف و خوبی داشته باشی اون موقع میبینی اصلااا رنگ پوست مهم نیس 

به خاطر چی اعتماد به نفس از دست دادی؟ 

به خاطر سبزه بودن؟ 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بخاطر پوستت از دست دادی؟ در چه حد سبزع ای؟ منکه از رنگ پوستم متنفرم سبزس و پره منافذ، اگه جایی برم ب ...

من پوستم سبزس کلا یکدستم اینش خیلی دوست دارم جوش اینام ندارم پوست بدنمم کلا صاف صافه الان احساس میکنم پوست صورتم کدره

سبزه ها نایابن گلم اونایی که میگن خودشون نمی فهمن چقدر خوشگلن من دوسشون دارم اینم خوب نیست تو طایفه تون تکی هیچکس مثلت نیست خیلی بهتره بنظرم تک بودن احساس غرور میده به آدم

من پوستم سبزس کلا یکدستم اینش خیلی دوست دارم جوش اینام ندارم پوست بدنمم کلا صاف صافه الان احساس میکن ...

اون احساس و منم دارم بخاطر گرماست درست میشه فصل سرما بیاد رنگت تغییر پیدا میکنه آب وهوا ۵۰ درصد تاثیر گذاره ۵۰ درصد بقیم تغذیه و ..