2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چندش بود

خوب چیه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ن

رو پیام شما توضیح میدم

بقیه هم از همین جا بخونین

در زمان کوروش، کوروش شاه ایران یه/ودی ها رو از فلاکت و بدبختی و اسیری و کشتار نجات داد

درصد زیادیشون در ایران ساکن بودن

توی. زمان شخایارشا، دختری به نام استر ملکه ی ایران شد

استر یه ی/هودی پنهانی بود که نفوذ کرده بود به خانواده ی سلطنتی

زمانی مه هامان وزیر ایرانی به خاطر خراج ندادن یه/ودیان و در رفتن از مالیات و ...، نسبت به فسادشون و خطراتشون حساس شد و به شاه گزارش داد

استر برای به خطر نیافتادن مردخای، با دسیسه و توطئه چینی جلوی شاه، هامان رو لایق مرگ جلوه داد

شاه هامان رو کشت، همه ی فرزندانش که ۱۱-۱۰ نفر بودن رو هم تو دشت دنبال کردن که بکشنشون

وقتی به قتل رسنوندن اجسادشون رو از سر در شهر آویزون کردن که بگن نتیجه ی دشمنی با نژاد ما اینه

با افزایش نفوذ همین ی/هود نمک به حروم در کشور، ۷۰۰۰ نفر ایرانی رو اعم از زن و بچه در شهر خوزستان قتل عام کردن

در روزی که حالا به عنوان سیزده بدر میشناسیم :)

فلسفه ی سیرده بدر همینه، که مردم میگن خونه نمونیم که نحسی ۱۳ ما رو نگیره. این ریشه ی تاریخی در این واقعه داره 

رو پیام شما توضیح میدمبقیه هم از همین جا بخونیندر زمان کوروش، کوروش شاه ایران یه/ودی ها رو از فلاکت ...

و هنوزم که هنوزه اسرائیلیا این روزو که به عنوان روز ایرانی کشون ازش یاد میکنن رو هرساله با شکوه جشن میگیرن و مقبره مردخای خائن براشون مقدسه

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اون واقعه رو در کتاب مقدسشون با عنوان افتخار ثبت کردن

و هر ساله بابتش جشنی به نام پوریم میگیرن

و تو فستیوالشون توصیه شده که اینقدر شراب بنوشین تا به مرز تشخیص ندادن مردخای از هامان برسین

لباسای عجیب میپوشن، به پسرانشون یاد میدن به سربازان هخامنشی تیر بندازن

قیافه ی سربازان رو با شکل مضحک تو فستیوالشون میارن

به طور سملیک جگر هامان رو میخورن و عروسک جسد خودش و پسراش رو آویزون میکنن و...

و در کتابشون نوشته شده که هیچوقت فراموش نکنن قوم عمالق (که ایرانیان باشن)، باهاشون چه کردن

و هنوزم که هنوزه اسرائیلیا این روزو که به عنوان روز ایرانی کشون ازش یاد میکنن رو هرساله با شکوه جشن ...

واقعا نمیدونستم

خوندن کتاب های مقدسشون در اینکه بدونیم دقیقا میخوان با ایران چیکار کنن مفیده

پر کلاغی که رنگیش کردن رو واضحا نشون میده

اینا توصیه ی مذهبی دارن به کشتار ایرانیان (اعم از مرد و زن و بچه و پیر)، تا وقتی که سیلاب خون جاری بشه

میخوان پیشگویی های آخر الزمانی تورات رو با اینکار رقم بزنن(نبردآرماگدون)

کسی که به بچه ها رحم نکنه چه ایرانی چه فلسطینی به نظرت انسانن  اونا کلا به نظرم کافرن چو هر چی خدا گفته غیرش انجام دادن  دیگه از برادران حضرت یوسف بودن که به بردار خودشون رحم نکردن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز