2777
2789
عنوان

از دست مامانم روانی شدم

137 بازدید | 6 پست

امروز فقط داشتم شوخی میکردم چیزی بدی نگفتم کار بدی هم نکردم خاله ام و مامان و مامان بزرگم خونه مون دعوت بودن میخاس به قول خودش به شوخی بزنه تو گوشم ولی دروغ میگه شوخی شوخی کار خودشو میکنه خلاصه امروز ک اونا خونه مون دعوت بودن همش اخم کرده بود با من و خواهرم همش مارو خنک می‌کرد ماهم کاری نکرده بودیم طعنه میزد مادرای مردم از بچه هاشون تعریف میکن اما مادر من ....

امروز نمیدونم دقیقا چیشد زد پس کله ام خاله ام گف عه نزنش ۱۸ سالشه منم خندیدم و بهش گفتم دیونه شدی مامان چته ، خلاصه گذشت و خالم اینا رفتن از خونه مون همین یه ساعت پیش بیرون نشسته بودیم و بعد داداشم اومد گفت کی دوچرخه ی منو  سوار شده دوچرخه اش ۲۴ هس منم ۵۱ کیلو ام شایدم کمتر بعد مامانم شروع کرد به حرف زدن چرا دوچرخه ی شو سوار شدی خرابش میکنییی من فقط سوارش شدم  یه دور زدم  خلاصه این گذشته بعد یکم بعد خواهرم ب مامانم گفت کی مسافرت میریم مامانم چیزی نگفت منم گفتم نمیخاد بریم هر موقع میریم مامانم زهرمار مون میکنه با اینکه پول داره هیچی نمیخره فقط زهر مار مون میکنه بعد رو ب من کرد گفت نمیخاد حرف بزنی منم عصبی شدم بهم گفت خیلی بی عقل شدی بهم گفتی دیونه منم گفتم تو جلو خواهرت منو زدی من بچه ای کوچیکی نیستم دیگ شروع کرد به حرف زدن منم چیزی نگفتم پاشدم اومدم تو خونه ، تو خونه هم حوصله ام سر رفته بود رفتم بیرون اخم کرده بود هرچی باهاش صحبت می‌کردم جواب نمیداد پس اومدم تو خونه خسته شدم از دستشون هیچ جاییم نمیزارن برم ازدواج هم فعلا میگ نه چون خاستگار ها مدنظر خودش نیس من انگار بوقم اصلا از من چیزی نمیپرسه نگین ازدواج نکن فلانه خب چیکار کنم حداقل ازدواج یه راه فرار خوبیه ازین خانواده و نگین دانشگاه برو دانشگاه شهر دور اصلا نمیزاره آزاد غیر انتفاعی و پیام نور هم نمیزاره فقط میگ دولتی روزانه اگ قبول شدی برو شهر من ک مشهده بهترین دانشگاهش فردوسی هس ولی چون تراز من ۵۳۰۰ هس قبول نمیشم اونجا ک برم 

خودتو دست کم نگیر🌱

وای دقیقا مادر من یکی میاد خونمون هوایی میشه کسی نیست همش عزت و احترام داریم باهم . جوگیر میشن اما من همش گوشزد میکنم بعداً الان کمتر شده

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
وای دقیقا مادر من یکی میاد خونمون هوایی میشه کسی نیست همش عزت و احترام داریم باهم . جوگیر میشن اما م ...

مامان من انگار یه آدم دیگ میشه

خودتو دست کم نگیر🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه بقیه رو نخوندم پس توام جوگیر میشی😂 ببین نباید بدی مادرتو کنی پیش دیگران بدشون میاد خب 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ابروم برا نزاشته 😂😐

تجربه دارم خودم 🧑‍🦯🧑‍🦽