2777
2789
عنوان

رفیق مجازی🚶‍♀️

374 بازدید | 41 پست

بچه ها من با یه شخصی حدود 4 ماهه در ارتباطم تازه فهمیدم مسیحی هست بهم شوک وارد شد انتظار نداشتم الان بگه مثلا چند ساعت پیش اهنگ شاد فرستاد گفتم شهادته ولی بازم ممنونم گفت من که مسیحی گفتم شوخی نکن این چه حرفا که میزنی ولی بعدش گفت نه جدی گفتم😐😐

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مگه کار بدی کرده؟ چقد عجیبی تو😐😐😐😐

من عجیبم؟؟

توی این 4 ماه نمیتونست بگههه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ شهادتیه؟

خب مسیحیه دیگه این همه ادیان مختلف همه که مسلمون میستن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من عجیبم؟؟توی این 4 ماه نمیتونست بگههه؟؟

خیلی واجبه ادم باید بگه؟ مگه پارتنرته که اینجور چیزا مهم باشه که بخواد بگه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دوستان من اصلاااا کاری به مسیحی بودنش ندارممممم میگم چرا الان گفته بهم بعداین همه مدت!!

من عجیبم؟؟توی این 4 ماه نمیتونست بگههه؟؟

ببخشید مگه جزام داره یا چیز نجسیه😐😐

تو به هرکی میرسی میگی سلام دین من اسلامه؟؟؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز