2777
2789
عنوان

تازه عروسم

724 بازدید | 45 پست

سلام دوستان خوبید ؟
عیدتون پیشاپیش مبارک   دوستای خوشگلم راستش من تازه عروسم و تازه میشه گفت حدود 3 ماهه که ازدواج کردم و اینکه خب تجربه خاصیم ندارم ، کل خونه رو تمیز کردم و جارو زدم ولی کلی مهمون دعوت کردم واسه عید که خیلیم نگرانم چی میشه چی نمیشه .
از طرفیم کل فامیل شوهرم منو یه جورایی یه جور دیگه دوست دارن واقعا استرس دارم . امروز روز آخره که میتونم خونه رو تمیز کنم .
و دیگه اینکه اولا اینکه مادر شوهر و خواهر شوهرمم میخوان بیان خونمون این یک دوم اینکه میخوام کل وسایلام برق بیفته این دو میدونید چیه راستش اینکه من میخوام وقتی میان خونمون وسایلای تزئینیم و ظرف ها و لیوانا برق بیفته و از طرف دیگه من فکر میکنم تجربه شما میتونه زیاد باشه که بتونید راهنماییم کنید .واقعا خیلی استرس دارم .

عزیزم متاهلشدنت مبارک

این‌که به تمیزی و نظافت اهمیت میدی عالیه

اما زیادی هم حساس نشو 

از این دوران لذت ببر

همش خودتو درگیر برق انداختن وسایل نکن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه سه ماهه ناخواداگاه برق میزنه خودش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم متاهلشدنت مبارک این‌که به تمیزی و نظافت اهمیت میدی عالیه اما زیادی هم حساس نشو  از این ...

میدونم عزیزم حق با شماست ولی اولین سالیه که میخوان بیان خونه من اونم هم فامیلای من هم فامیلای همسرم و اینکه هردو فامیل چشمشون به ما هستش لطفا راهنماییم کنید از چی استفاده کنم ظرفام برق بیفته؟