2777
2789
عنوان

کیا بارداری سختی داشتن

75 بازدید | 14 پست

من سه ماهه  باردارم از وقتی باردار شدم هر روز یه مریضی دارم دیگه  خسته شدم توان ادامه  دادن ندارم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری وزایمان بسیااااااااااااارسختی داشتم بچهامو36هفته درمیارن ازشکمم ازشش ماهگی هم تاهشت ماهگی ...

وای چه  سخت من دو ماهه  همش  مریضم بدنم ضعیف شده  نمیتونم کارامو  بکنم خیلی سخته  دیگه بچه نمیارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه سخت من دو ماهه همش مریضم بدنم ضعیف شده نمیتونم کارامو بکنم خیلی سخته دیگه بچه نمیارم

تغذیتو خوب کن حالت بهترمیشه هرمونات بهم ریخته طبیعیه عزیزم

تن خودت وتو راهیت سلامت

https://daigo.ir/secret/41700181532

چه مریضی من هفته ششم هستم فعلا که همین الان نماز نشسته میخونم حس سنگینی دارم از الان و تهوعم شدید هی ...

من از پنج هفته  تهوع شدید داشتم همش ضعف وبیحالی  یکم بهتر شدم  الان ده روزه سردرد  دندون درد  گرفتی  بینی  آبریزش  همه چی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از پنج هفته تهوع شدید داشتم همش ضعف وبیحالی یکم بهتر شدم الان ده روزه سردرد دندون درد گرفتی ...

انشالاه ب سلامتی میگذره عزیزم بیخود نیست میگن بهشت زیر پای مادره منم با کلی دارو و آمپول با آی وی اف باردار شدم و خدا رو شکر میکنم که الان اینه وضعیتم 

چه مریضی من هفته ششم هستم فعلا که همین الان نماز نشسته میخونم حس سنگینی دارم از الان و تهوعم شدید هی ...

آخ آخ.. ان شاالله زودتر این دوران بگذره. من سه ماهم داره تموم میشه هنوز این شکلی هستم. تازه به دختر کوچولو هم دارم

آخ آخ.. ان شاالله زودتر این دوران بگذره. من سه ماهم داره تموم میشه هنوز این شکلی هستم. تازه به دختر ...

منم عزیزم امروز پسرم ازم خواست که مرغ سوخاری درست کنم برای چیزی که ب شدت بهش ویار دارم گناه دارن بچه آن از شرایط که خبر ندارن