2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رژیمی گرفتی؟ چه ورزشی کردی؟

رژیم کالری شماری + فست

سه روز در هفته: یک ساعت فیتنس + یک ساعت و نیم الی ۲ ساعت بدنسازی و دوچرخه ثابت

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
فرصت رفتن به باشگاه رو ندارم

فیتنس یا ایروبیک رو میشه تو خونه انجام داد

مثلا دوچرخه نشسته و کرال و اینا خیلی خوبه

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
رژیم فقط شکمم رو لاغر کرده💔

خیلی هم خوبه. 

پیاده روی ،روی لاغری پاها تاثیر گذاره وماهیچه های پا رو قوی میکنه.

من  که خودم نزدیک ۴ ماهه روزی ۴۰ تا۶۰ دقیقه پیاده روی دارم (با سرعت متوسط  و بدون توقف) باعث شده خیلی پاهام و ران هام و باسنم لاغر بشه.

ممنون😁ولی خب ترجیح میدادم چربی اضافی شکم و پهلوم و بازو هام کامل از بین میرفت. خییییلی کوچیک شدن. ...

ورزشی که میرم لاغرم میکنه ولی اصلا روی ران هام تاثیر نداره خیلی دوست دارم چربی ران هام کلا از بین بره😢 چقدر خوبه که تونستین لاغر کنین

ورزشی که میرم لاغرم میکنه ولی اصلا روی ران هام تاثیر نداره خیلی دوست دارم چربی ران هام کلا از بین بر ...

خب کنارش پیاده روی هم داشته باش

بله خیلی خوبه .

اما حقیقتا ارادم ضعیفه ۵ روز رژیم رو رعایت میکنم بعدش پرخوری میکنم🤭

وقتی تحت نظر کارشناس تغذیه بودم سعی میکردم بیشتر رعایت کنم؛ یک ماهه که نمیرم. خودم سعی میکنم خورد و خوراکم رو تنظیم کنم که همیشه موفق نیستم.البته پیاده روی رو ول نکردم و هر روز میرم.

خدا رو شکر توی دوره های پرخوریم که شاید تا ۴-۵روز پشت هم بوده اضافه وزن زیادی نداشتم. شاید در حد ۲۰۰-۴۰۰گرم

من با وزن ۸۰ کیلو شروع کردم  تقریبا از اواسط اردیبهشت ماه الان ۶۵ و ۸۰۰ هستم. قدم هم۱۶۷ سانته.

چه رژیمی

کالری شماری + فستینگ