2821
2789

😭😭😭چهارده روز شد خرید کردم نفرستادم وقتی ک کامنت گذاشتم چرا نفرستادید بلاک کردن 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

اگه میشه تو پیجشون پیام بزارید که چرا مانتو دوستمو نفرستادید بعدم بلاکش کردید

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما خاک تو سرشون خداروشکر نخریدم

عزیزم ممنونم بعد یکماه مثل اینکه فرستادن منو که کلا ریپورت کردن جوابگو هم نبودن با پیج کسی دیگه رفتم کدمرسوله بنامم گذاشته بودن هنوز که بدستم نرسید

سلام عزیزم بسته ات رسید؟

سلام امروز باید برم اداره پست تحویل بگیرم سه روزه تو اداره پست هست 

گرفتی لطفا بهم بگو چطور بود ممنون

همین الان به دستم رسید پوشیدم اصلا خوشم نیومد اصلا اونس نیس ک تو عکس بود کیفیت پارچه فوق العاده پایین خوش دوخت هم نیس پیراهن مانتویی ولی اصلا در شان خیابون نیس مگر اینکه خونه کسی میرم دو بار بپوشم بعد دیگه نپوشم کمربندش هم کیفیت نداره الکی زدن حراج فکر کردم چ خبره مانتو نهصدی شد چهارصد و خورده ای و کمربند دویست هشتاد شد نود نه

گرفتی لطفا بهم بگو چطور بود ممنون

بعد یکماه و کلی حرص و جوش انتظار اینجوری بدستم رسید

همین الان به دستم رسید پوشیدم اصلا خوشم نیومد اصلا اونس نیس ک تو عکس بود کیفیت پارچه فوق العاده پایی ...

ممنون که گفتی عزیزم 

منم همین طور چندبار کلاه سرم رفته میشه تجربه دیگه چه میشه کرد 

ممنون که گفتی عزیزم منم همین طور چندبار کلاه سرم رفته میشه تجربه دیگه چه میشه کرد

شانسمه سومین مانتو تابستونه ک اونجوری ک عکس بود نیست خداروشکر ریپورتم کردن وگرنه خودم ریپورت میکردم دیگه تو اکسپلورم نیاد

خواهش عزیزم 

😭😭😭چهارده روز شد خرید کردم نفرستادم وقتی ک کامنت گذاشتم چرا نفرستادید بلاک کردن

بستتون رو ارسال کردن؟

اگر نه که من دارم پیگیری میکنم، اگه با هم جمع بشیم خیلی عالی میشه

بستتون رو ارسال کردن؟اگر نه که من دارم پیگیری میکنم، اگه با هم جمع بشیم خیلی عالی میشه

بعد سی دو سه روز دستم رسید بلاک ریپورتم کردن انقد جنسش بنجول بود ک میپوشم دلم واس خودم‌ میسوزه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز