2777
2789
عنوان

یا امام رضا

160 بازدید | 27 پست

یا امام رضا الاهی قربونت برم هرکی هر حاجتی داره به حاجتش برسه 🥺🥺🥺🥺

منم ایشاالا تو درسام موفق بشم یا امام رضا 

هر حاجتی داری توام بیا بنویس🥺💔

موفق خواهم شد

یا ضامن آهو ضامن دل عاشق منم شو

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

انشالله همگی حاجت روا شید

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج هیشکی نشیم انشالله 😭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان حرمم

برای شفای پسرم فرزاد دعا کنید ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من الان حرممبرای شفای پسرم فرزاد دعا کنید ممنون

خوشبحالت عزیزم منم الان یکی از آرزوهام اینه که بیام مشهد الاهی به حق بزرگی خود اقا امام رضا پسرتون شفا پیدا کنه

موفق خواهم شد

خدا سلامتی بده به فرزاد گل پسرت

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج هیشکی نشیم انشالله 😭 

یا ضامن آهو ضامن دل عاشق منم شو

به نیابت،ده تا یا حسن مجتبی و ده تا یا امام جواد گفتم،الان حرمم،دیشب تو تاپیک گفتم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و شکاک و بد دهن و بد ذات نباشن و آزارمون ندن😭😭...

خدا سلامتی بده به فرزاد گل پسرتتو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ا ...

خوندم حاجتتو،

دعا میکنم همه گرفتارا حاجتی مثل حاجت شما داشته باشن😁

خوشبحالت عزیزم منم الان یکی از آرزوهام اینه که بیام مشهد الاهی به حق بزرگی خود اقا امام رضا پسرتون ش ...

ممنونم🌹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم ان ...

😂

خدا بگم چیکارت نکنه