_gisokamand__ مدیر استارتر عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 62 عنوان کارتم گم شده چیکار کنممم😭 130 بازدید | 6 پست کارتمو گمش کردم امروز هرکاری میکنم نمیتونمم با همراه بانک پولمو انتقال بدم ب ی کارت دیگه میگه کارت نامعتبردم عابر هم رفتم مسدود کنم اونجام میزنه کارت نامعتبر یعنی چی چیکار کنم فردا هم تعطیل رسمی عه نمیشه رفت بانک 😭 1404/06/01 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی_عشق_گریزلی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 3471 با گوشی کارتت رو مسدود کن دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2336 کدوم بانکی؟؟ اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2336 پست بانک از طریق همراه بانک نمیتونی مسدود کنی؟اکثر بانکا میشه اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
_gisokamand__ مدیر استارتر عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 62 از طریق همراه بانک نمیتونی مسدود کنی؟اکثر بانکا میشه هرچی میزنم میگه کارت نامعتبرممکنه کسی رمز کارتو اشتباه زده باشه مسدود شده باشه؟اصن رو کارتمم حتی شماره حسابم نوشته نبود پاک شده بود همه چیش
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2336 هرچی میزنم میگه کارت نامعتبرممکنه کسی رمز کارتو اشتباه زده باشه مسدود شده باشه؟اصن رو کارتمم حتی شما ... نه بابا این همههه رمز وجود داره وقتی مشخصات نیست رو کارت نگران نباش منم کارت خیلی گم میکنم دوشنبه برو بانک کارتتو بگیر دوبارهالانم سعی کم ببین اگر تونستی وارد همراه بانک بشو اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏