2777
2789
عنوان

قطع رابطه

677 بازدید | 55 پست

سلام خانما من خیلی حالم بده از دیشب تا الان فقط دارم گریه می کنم  چهار ماه عروسی کردیم ده روز با شوهرم رابطه ای ندارم یعنی هم من می خوام هم اون ولی چون بهم دروغ گفته بود قبل ازدواج نمی تونم بپذیرم و خیلی لجبازم دیشب هم دعوا کردیم باهم و من جامو ازش جدا کردم چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میخواهی بکنی؟ چقدر دروغش بزرگه و تو چقدر میتونی ببخشی

قبل ازدواج بهم گفته بود سیگار نمی کشه ولی از وقتی عروسی کردیم شروع کرده منم نمی تونم با کسی که حق انتخاب ازم گرفته رابطه داشته باشم

نمی تونم غرور و لجبازیم اجازه نمیده وقتی بهم میگه به تو ربطی نداشت بدونی یعنی چی من فقط برای رابطه ا ...

خب همون لحظه که میگه رابطه داشته باشیم بگو بهش حرفتو ، بگو وقتی میگی به من مربوط نیست و.. جوابشو بده

خب همون لحظه که میگه رابطه داشته باشیم بگو بهش حرفتو ، بگو وقتی میگی به من مربوط نیست و.. جوابشو بده

خب دیشب گفتم بهش دیگه اونم گفت تو کاری که بهت مربوط میشه انجام بده بعدم گفت من زن نگرفتم مثل مجردی باشم تو الان وظیفه تمکین کنی 

قبل ازدواج بهم گفته بود سیگار نمی کشه ولی از وقتی عروسی کردیم شروع کرده منم نمی تونم با کسی که حق ان ...

خب الان میخواهی چیکار کنی 

قهر بمونی آشتی کنی جدا بشی 

سه تا راه باید یکیشو انتخواب کنی درک میکنم شرایط سختی داری اما اگر قهر کردنت جواب میده و باعث میشه دیگه نکشه قهر بمون اگر نه که خب فک نکنم ادامه قهر درست باشه 

خب الان میخواهی چیکار کنی قهر بمونی آشتی کنی جدا بشی سه تا راه باید یکیشو انتخواب کنی درک میکنم شرای ...

دوسش دارم نمی تونم جدا بشم اونم طلاق نمیده بعدم اون با این همه سختی منو به دست نیاورده که دو روزه طلاق بده