zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 عنوان کادو مردانه 108 بازدید | 26 پست سلام دوستان کادو مردانه برای کادو تولد چی خوبه بخرم البته تا۱تومن باشه بیشتر نمیتونمواینکه قبلا خیلی چیزارو خریدم ست چرم تیشرت چنتا ساعت دستبند زنجیر فندک گل باکس هم گرفتم واسش نمیدونم الان چی بگیرم توروخدا یچیزی پیشنهاد بدین تولدش نزدیکه واقعا موندم چی بخرم آقایون هم اگه میشه نظر بدن چی خوبه بگیرم 1404/06/01 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 37301 ایرپاد ادکلن آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4303 خب اخه ایرپاد به تنهایی زشته یچی هم کنارش بگیر خب دستبندی چیزی ایرپاد هم تو دیجی کالا ۲۰۰ تومنه😂 احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 ایرپاد ادکلن اخه ادکلن بایه تومن؟باید از این شرکتی ها بگیرم یوقت بدنباشه چون اصل نمیتونم بگیرم خودمم میخواستم ادکلن بگیرم ولی نمیدونم میگم شاید بد باشه چون اصلشو نمیتونم خودش مشکلی نداره ها ولی چون میبره خانوادش قراره ببینن واسه همین میگم یچیز خوب باشه بدنباشه پیس خانوادش
zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 یچی هم کنارش بگیر خب دستبندی چیزی ایرپاد هم تو دیجی کالا ۲۰۰ تومنه😂 جدی فک کنم ۲روز کارکننا اونا😂خب اخه ایرپادو دستبند اصن باهم جورنیستن😂ببین یه مدل ساعت هس خیلی قشنگه میخواستم بایه دستبند کنارش اونو بگیرم ولی قبلا ۲.۳تاگرفتم نمیدونم بگیرم باز یانه
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4303 جدی فک کنم ۲روز کارکننا اونا😂خب اخه ایرپادو دستبند اصن باهم جورنیستن😂ببین یه مدل ساعت هس خیلی قشنگ ... ساعت هوشمند هم خوبه ۴۰۰ تومنه نه بابا من خیلی وقته دارمش😂نمیخواد جور در بیاد ک فقط میخوای از سرت وا کنی احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 فرستادم عکسشو الان میاد این ساعتو میخواستم بایه دستبند بگیرم ولی قبلا چنتا ساعت گرفتم واسش گفتم شاید زشت باشه بازم بخوام بگیرم ولی از طرفی هم تقریبا خیلی چیزا گرفتم واسش دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه فقط ادکلن نگرفتم واسش اونم که خیلی گرونه میگم یوقت اصل هم نباشه پیش خانوادش بدمیشه
zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 چقد قشنگه چنده؟ یادم نیس دقیقچن نوشته بود هم ستش هست هم تکی ستش ۱میلیونو خورده ای بود
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4303 یادم نیس دقیقچن نوشته بود هم ستش هست هم تکی ستش ۱میلیونو خورده ای بود چقد گرون بنظرم با هزینه کم کارو جمع کن احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4303 فرستادم عکسشو الان میاد این ساعتو میخواستم بایه دستبند بگیرم ولی قبلا چنتا ساعت گرفتم واسش گفتم شاید ... ی لباس بگیر با ی ایرپاد دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
zhra_20 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 455 چقد قشنگه چنده؟ دلیل اینکه اینو میخواستم بگیر این بودکه عید امسال میخواست اینو بگیره واسه خودش سفارش بده از اینستا خوشش اومده بود نشد بگیره واسه همین میخواستم بخزم واسش ولی بخاطر اینکه چنتا واسش گرفتم دودلم مامانمم میگه هی ساعت نگیر