2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهر بد

299 بازدید | 5 پست

به نظر من همش تقصیر شوهره😐😂😂😂

بابا اختلاف با مادرشوهر و خواهر شوهر همه جا هست 

با پدر و مادر خواهر خودمون هم گاهی به اختلاف نظر و مشکل میخوریم دعوا میشه چه برسه خانواده شوهر که جدید هستن آدم آشنایی نداره اونا نمی‌شناسند حسادت هم وجود داره

اما اینکه با دخالت دخالت اذیت اونا زندگی آدم خراب میشه اعصابش متشنج میشه این تقصیر شوهره 

اگه مرد نره از زنش بد بگه.اگه از خواهر و مادرش نیاد برای زنش بگه 

اگه توی تختلافاتشون دخالت نکنه 

اگه وقتی زن دلخور هست خوب به حرفاش گوش بده تایید کنه. لازم نیست بره بجنگه فقط تایید کنه تا خانم خودشو خالی کنه اروم بشه همین

پشت همسرش باشه 

اونوقت انقدر زندگی به کام خودش و زن و بچه تلخ نمیشه

ما خانم ها هم درک میکنیم که خانوادشه براش مهمه واجبه بهش به مادر و پدرش احترام بزاره یه سری وظایف فرزندی رو انجام بده 

بعد بخدا که مشکلی پیش نمیاد 

پس مشکل خود شوهر هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته

من سالها اگه از حرف یارفتارمادرشوهرم ناراحت میشدم هیچی نمی گفتم ولی توتنهاییام کلی خودموسرزنش میکردم که چراجواب ندادم.

اتفاقا امروز تمام داغ دلی که این سالها داشتم بهشون گفتم واونهابراشون عجیب بودولی خودم آرامش پیدا کردم

صد البتهما خودمون از خانواده ناراحت میشیم‌حلش میکنیم و کسی که نمیفهمه ولی شوهره بلد نیست

من خودم با مادرشوهر و جاری می‌جنگیدند اختلاف نظر داشتیم به تفاهم می‌رسیدیم با هم خوب میشدین بد میشدیم خودمون حلش میگردیم و کینه ای هم نبودیم 

اما شوهرم تر زد تو همه چی 

انقدر رفت از من و خانوادم بد گفت انقدر دخالت شون داد 

مسائل خصوصیمون رو گفت 

بحثمون میشد میرفت به مادرش مبگفت میداد زنگ بزنه با من دعوا و باعث اختلاف شد 

درستهمن سالها اگه از حرف یارفتارمادرشوهرم ناراحت میشدم هیچی نمی گفتم ولی توتنهاییام کلی خودموسرزنش م ...

نه من از اول حرفمو میزدم مادرشوهرم هم حرفشو میزد تیکه هم به هم می‌انداختیم بحثمون هم می‌شد با هم خوب هم میشدیم 

به شوهرمم نمیگفتم خودم جواب میدادم و راحت مشکل خاصی هم نداشتیم 

شوهرم گند زد 

2790
2778
2791
2779
2792