2777
2789
عنوان

دختر بودن

177 بازدید | 18 پست

چرا ما دخترا یاد گرفتیم ققط از وضعیتمون اعتراض کنین 

چرا ما دخترم چرا محدودیت چرا اینجوری چرا اینجوریه 

مرد ها هم خیلی مشکلات دارن 

به نظرم هر چی بیشتر اعتراض میکنیم بیشتر ناراحتی هارو حس میکنیم شکننده تر میشیم 

بابا شرایط اینه باید زندگی کرد.هیچ آدمی هم بدون مشکل نیست همه آدما مشکلات خودشون رو دارن 

حققققققق

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات زن و مرد در یکسریع مسائل یکی نیستبه مرد ها ازار جنسی و تجاوز نمیشه در حد خانوما🤧

اونا هم مشکلات خودشون رو دارن 

الان مگه به شما تجاوز شده؟

من کلا بحثم اینه نه فقط زنا کلا همه اعتراض میکنیم فقط 

باز خانم ها بیشتر

اوهوم

مثلا من حاضر نیستم جام با شوهرم عوض بشه برم تو سرما و گرما کار کنم و استرس درامدمو داشته باشم

اما شوهرم طفلکی تاحالا یه بارم غر نزده با اینکه میبینم تحت فشاره

الهی به امید خودت...  
چون ما خیلی حرف می‌زنیم....ولی پسرا یه کلمه به زور میگین ....ما داخل حرف نشون میدیدم .....ولی پسرا د ...

😂😂😂😂بله 

کلا خوب نیست همش بگیم ما بدبختیم بیچاره ایم فلانه بهمانه 

نهباید غر زدددد 🤧🤧 من میزنم😁

😂😂😂😂غر زدن با حس بیچارگی و کمبود و این چیزا فرق داره 

بعضی ها کلا غرغروان ولی بعضی ها دیگه میگن کلا نمیشه زندگی کرد.شما از کدوم دسته ایm

اوهوممثلا من حاضر نیستم جام با شوهرم عوض بشه برم تو سرما و گرما کار کنم و استرس درامدمو داشته باشمام ...

منم تحت فشارم برای کار کردن داخل خونه🤣بخدا حاظر اون بیاد خونه داری کنه فشار چیه آخه کار بیرون عالیه 

منم تحت فشارم برای کار کردن داخل خونه🤣بخدا حاظر اون بیاد خونه داری کنه فشار چیه آخه کار بیرون عالیه

اره اگه فروشنده باشی یا پشت میز عالیه

ولی همه کاسب و پشت میزی نیستن

یه عده به نام کارگر، چرخ اقتصاد مملکت دستشونه که اگه یه روز اعتصاب کنن همه چی میره رو هوا. زیر افتاب و توی برف چه جذابیتی داره

خودمم خانه دارم ولی یه سره غر میزنم 🙊🙈

الهی به امید خودت...