2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسمون 8 شهریورواریز شدبعداز تکمیل شدنش 21 بعد واریزشد

عزیزم شما توحساب بلوبانکتون پول داشتید؟ منظورم اینه که مثه بعضی وامها که میگه حداقل بیست تومن تو حسابت باشه تا وام واریز شه..

عزیزم شما توحساب بلوبانکتون پول داشتید؟ منظورم اینه که مثه بعضی وامها که میگه حداقل بیست تومن تو حسا ...

نه اصلا وام ودیعه مسکن که سپرده نمیخاد تازه همسرم بابلو به اون صورت هم کارنمیکرد

سلام من یک سوال داشتم من برای وام ودیعه مسکن اقدام کرده بودم ومدارکم در تاریخ 1404/7/30 بدست بانک رسیده بود و به گفته خودشون 5 ابان بایگانی شده تا امروز تقریبا 40 روز کاری ردشده وقتی هم با پشتیبانی تماس میگیرم میگن اطلاعی ندارند فقط یکبار زنگ زدم پشتیبانش گفت که احتمالا تا یکماه و نیم دیگه هم واریز نشه حالا میخواستم بدونم کسی دیگه ای هم مثل من در اون تاریخ ارسال کرده وبایگانی شده براش ایا وام رو واریزکردند یانه

سلام من یک سوال داشتم من برای وام ودیعه مسکن اقدام کرده بودم ومدارکم در تاریخ 1404/7/30 بدست بانک رس ...

سلام عزیز والانمیدونم ولی واسه مارو بعداز اینکه پست کردیم 21 روزبعدواریز کردن