2777
2789
میشه در صورتی که نتونی میذارن ولی بابای من لاپروسکوپی بود تونست ک‌بره

وای جدی؟ الان یکی گفت روز اول اجازه نمیدن از تخت پایین بیای باید لگن بزارن 

من نمیتونم اینجوری😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس براتون نه سوند گذاشتن نه لگن؟

من  الان  تاپیکتون رو دیدم  و من   تازه دو  هفته است عمل  کردم   لاپارسکوپی  کردم     ساعت  ۲ رفتم  اتاق  عمل   و ساعت  ۹  شب  اجازه دادن  بهم اب کمپوت  فقط بخورم  بعد  ساعت  ۱۲  شب اجازه دادن  بلند بشم    قبلش   گفتن  اگر  توالت  میخوای  بری   لگن  خحازه بلند شدن  ندادن که من  خب  چون چیزی  نخورده بودم  جیشم  نداشتم  بعد عملم  که  بهم  مورفین  زدن  و  من  خواب  بودم   همش     اون  درن که میزارن  تو شکم  ادم  خیلی  بده  فقط اون ادمو  ادیت  میکنع  خیلی   بعد  ۱۰  روز  ادم بلند میشه راحت از جا باز،سوالی  داشتی در خدمتم 

من الان تاپیکتون رو دیدم و من تازه دو هفته است عمل کردم لاپارسکوپی کردم ساعت ۲ رفتم ...

سلام ممنون از پاسخگوییت عزیزم

هزینه کشیدن درن چقد هست؟ چند روز بعد میکشن؟ 

و هزینه ازمایشگاه که کیسه رو دادین چقده؟

سلام ممنون از پاسخگوییت عزیزمهزینه کشیدن درن چقد هست؟ چند روز بعد میکشن؟ و هزینه ازمایشگاه که کیسه ر ...

سلام  قربونت  گلم  والا من  دگترم فامیل  بود  هیچ هزینه ایی  نگرفت برا   هیچ کاریم   ازمایشگاه هم  هنوز   شوهرم  نرفته  بگیره     گفتن  دو هفته  بعد  بیاید  که   من  تازه  شد ۳ هفته و هنوز  وقت کرده  بره   ببینیم چقدره     کی  عمل  داری ؟  کجایی تهرانی؟ چند سالته  ؟   سنگت  چقدره؟   و درد  داری؟  

سلام قربونت گلم والا من دگترم فامیل بود هیچ هزینه ایی نگرفت برا هیچ کاریم ازمایشگاه هم ه ...

من عمل کردم و ترخیص شدم 

ولی متاسفانه نمیدونستم بعد عمل همچین هزینه هایی هم هست😔

سلام ممنون از پاسخگوییت عزیزمهزینه کشیدن درن چقد هست؟ چند روز بعد میکشن؟ و هزینه ازمایشگاه که کیسه ر ...

من  بابام  عمل  کرد  ۷ روز  درن  داشت  من  روز  ۳ عمل گفت  بیا در بیارم  کلا  ۳ روز که  برا من  چون  میخواستم  اشنامون  باشه  اونجا   روز  ۴ در اوردمش      با درن حق  حموم  رفتن  نداری    بعدشم  که  در میارن  میگن تا ۴۸  ساعت  حموم  نرو    یه جور ادم  دیونه میشه     

من عمل کردم و ترخیص شدم ولی متاسفانه نمیدونستم بعد عمل همچین هزینه هایی هم هست😔

اع  بسلامتی  چند  روزه   فک نکنم  هزینه  زیادی  داشته  باسه  کشیدن  درن    ازمایشگاه هم  حالا  نرو   خیلی  اهمیت نداره   که