2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

67 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر خانما لطفا هر کسی راهکار یا درمان خونگی میدونه بهم بگه ،۱۴ روز تاخیر داره پریودم مطمعن نیستم حتما باردار باشم و اینکه روز پنجم و هشتم تاخیر تست زدم منفی بوده قرصی یا رهکاری برای پریود شدن دارید پیشنهاد بدید یا حدس میزنید چی باشه؟

عزیزم آخرین تاپیک منو ببین 

این ماه خیلیا تاخیر داشتن من خودم با ۹ روز تاخیر پریودم شروع شد 

بخوون خیالت راحت میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خب عزیزم وقتی مطمعن نیستی که بارداری چرا میخای راهکار انجام بدی یک درصد فکر کن باردار باشی به اون بچه اسیب میزنی 

یکبار دیگه تست بزن اگه منفی بود و هاله هم نداشت یه کاسه سالاد شیرازی پر آبغوره درست کن بخور ابغوره به شدت قاعده آوره من جواب گرفتم ازش

گل محمدی هم همینطور میتونی دمنوش درست کنی 

خداکنه بشم هر کاری میکنم نمیشه

من اپروز از صبح کلی فعالیت کردم ، کار خونه ، بدو بدو تا بالاخره دم ظهر دیدم اوکی شدم خیلی بد بود این ماه علائم خیلی اذیتم کرد

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
من اپروز از صبح کلی فعالیت کردم ، کار خونه ، بدو بدو تا بالاخره دم ظهر دیدم اوکی شدم خیلی بد بود این ...

حالا جالبش اینجا دخترم ک ۱۳ سالشه اونم عقب افتاده یادمه اونم اخرین پریودش با من بود