2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تجویز پزشک نیست خودم میخوام بگیرم مصرف کنم از همین قوطی های صدتایی

منولیستیکا... برای سنین 35-40به بالاعع وبدون تجویزدکترنمیشه .. 

ویتامین eدوز 100دوره ای باید مصرف بشه ..

واینکه بسته 20تایی5000-8000قیمت متفاوته ..

زینک دوز100-...5000 وقیمت بیشتربستگی به تعداد و دوز مصرفی داره ... 

عمومن زینک پلاس روبامکمل میدن وبه تنهایی هم هست ک زیادتجویزنمیشهه درکنارداروهای دگ ترکیبی مث ویتامین cواهن تجویزمیشه ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
قطره سيدرال اگه بعدش مسواك نزني واقعا دندون بچه سياه نميشه، فقط اب بخوره بعدش ، 

نه سیاه نمیکنه ... مولتی ویتامین نداره ترکیبیع اهنع برانوزدا هستش .. 

واینکه مارک خوبی هستش وعمومن راضی بودن و دندون رو سیاع نمیکنه(: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
نه سیاه نمیکنه ... مولتی ویتامین نداره ترکیبیع اهنع برانوزدا هستش ..  واینکه مارک خوبی هستش وع ...

اخه الان در مقابل مسواك يكم مقاومت ميكنه يه سري دندوناش تاوله داره بيرون مياد فكر ميكنم به اونا ميخوره درد ميگيره نميدونيم دليلشو ، من گفتم باخنده و اينا سعي كنن بزنن ولي اگه مطمئنه خيلي اذيت نكنن خودشونو بچه رو

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

نه سیاه نمیکنه ... مولتی ویتامین نداره ترکیبیع اهنع برانوزدا هستش ..  واینکه مارک خوبی هستش وع ...

الان كه مولتي نداره لازم نيست چيز ديگه بهش بدن، ويتامين آ د بود قبل از شش ماه بعدش ديگه لازم نيست درسته

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اخه الان در مقابل مسواك يكم مقاومت ميكنه يه سري دندوناش تاوله داره بيرون مياد فكر ميكنم به اونا ميخو ...

بچه اتون چندماهشه؟

ازشش ماه به بالااین قطره مصرف داره ..

ولی تااالانش همه راضی بودن و دندون سیاه نشدازبچها توی دارخونه ک هستم عمومن این مارک واستفاده وتوی شرکت هم میرم براگزارش وچک لیست این دارو اوکی بوده ... 

الان نمیتونن مسواک بزننن ازدوسالگی اینکاررایج میشه ..وتواین دوران بچها مقاومت میکنن

الان كه مولتي نداره لازم نيست چيز ديگه بهش بدن، ويتامين آ د بود قبل از شش ماه بعدش ديگه لازم ني ...

بلی ...میدونم

مولتی الان نیازی نیس(:

سن نینیت رو نمیدونم(: