2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 13 پست

سلام مهربونا من ۲۸ این ماه ازمایش بارداری دادم یک هفته پریودم عقب افتاده بود بتام ۵۱ بود ب ماما نشون دادم گف عدد بتا خیلی پایینه ممکنه بارداری شیمیایی یا خارج رحم باشه بازم برام ازمایش تیتر بتا نوشت امروز صبح  رفتم دادم جوابش غروب اماده میشه اولین بارداریمه خیلی خورد تو ذوقم ولی توکل ب خدا کردم نمک نذر کردم شما هم برام دعا کنید. ب نظرتون ممکنه امروزبرم جوابو بگیرم ببینم بتام رفته بالا؟  دکتر گفت ۵۰ ۵۰ هست...

یه سونو واژینالم بده

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله بارداریتون خوب باشه امیدت به خدا 

منم عید باردار شدم ولی ماه پیش سقط شد میخام آخر این ماه اقدام کنم 😍 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله بارداریتون خوب باشه امیدت به خدا منم عید باردار شدم ولی ماه پیش سقط شد میخام آخر این ماه اقد ...

اگه بارداری یا اقدامی گروه تو تلگرام زدم خواستی بگو اددت کنم قبلشم درخواست دوستی بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778