2777
2789
عنوان

آخه انسان های غریبه چرا اینطورن

88 بازدید | 12 پست

آره من رتبه کنکورم بد شده و قراره پشت کنکور بمونم خودمم خیلی ناراحتم حتی بابام به خودش اجازه نمیده بپرسه چرا اینطوری شد من که همه چیز برات فراهم کردم بعد از روزی که نتایج فرهنگیان اومده همش زنگ میزنن قبول شدی یانه آخه من چه گناهی کردم تا یکم حالم خوب میشه اینطوری میکنن باهام،این چند روزه کارم گریه بوده و عصبانیت،مامانم پریشوون بعد از صبح پاشدم با یه انگیزه مضاعف دارم سوالای کنکور ریاضی حل میکنم ،خسته شدم بدون استراحت فقط دوسه بار اومدم سایت،شیشصد بار زنگ زدن آخه به شما چه؟ بازم انگیزم نابود شد آره من یه لوزر بدبختم که نتونستم سه سال دبیرستان مثل آدم بخونم و قبول بشم😭 توروخدا به فامیلاتون که کنکوری دارن تو خونه انقدر زنگ نزنین اون بدبختام واسه خودشون ۱۰۰تا مشکل دارن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی راهش چیه؟ مامانت که تلفنو جواب میده خیلی محترمانه برینه بهشون

آخه اون بدبخت چه گناهی کرده من شدم بچش😭خجالت میکشه اونم..

مقصری دیگه. منم مثل تو بودم

آره مقصرم درس نخوندم اینم تقاصشه یک سال از عمر با ارزشم حروم سنجش و قلم چی و خیلی قهوه ای و کوفت و زهرمار بشه،فقط کاش با روانم بازی نکنن

سلاماره واقعا بده، به کسی مربوط نیست ولی همه خودشونو دخالت میدن ...

💔💔

الانم برق نداریم حداقل یه کار که وظیفمه انجام بدم اونم نمازخوندن

آخه اون بدبخت چه گناهی کرده من شدم بچش😭خجالت میکشه اونم..

از چی خجالت میکشه؟  از اینکه تو توی فرهنگیان قبول نشدی؟  قتل کردی، تجاوز کردی و دزدی کردی دقیقااا چه دلیلی برای خجالت وجود داره؟  

این موضکع فقط فقط به خودت ربط داره اگر قرار باشه حس نا امیدی خجالت یا هرچیزه دیگه ای باشه فقط برا خودته به بقیه هیچ ربطی نداره مامانت جواب نمیده خودت جواب بده خواهشا 

آره مقصرم درس نخوندم اینم تقاصشه یک سال از عمر با ارزشم حروم سنجش و قلم چی و خیلی قهوه ای و کوفت و ز ...

نه نقل اینه که جار میزنی هر کاری که میکنی . مثلا ازمون میخوای بدی به کسی نگو اصلا حتی پدر و مادر .

قبول شدی شدی .نشدی فدای سرت . تمام تلاشتو کردی

با پشتکار و نظم و تلاش به هدفت میرسی نگران نباش 

درخواست دوستی دادم اسکرین بگیر جار بزن .و خودتو نفله کن بعدش

نه نقل اینه که جار میزنی هر کاری که میکنی . مثلا ازمون میخوای بدی به کسی نگو اصلا حتی پدر و مادر .قب ...

۱۱۰بار بهشون گفتم به کسی نگید آخ🙂

از چی خجالت میکشه؟ از اینکه تو توی فرهنگیان قبول نشدی؟ قتل کردی، تجاوز کردی و دزدی کردی دقیقااا چه ...

🙂کاش یه درصد روی اینو داشتم حرفایی که تو دلمه رو بگم..کاش