2777
2789
عنوان

تـرمیـم بـینـی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست
ممنون عزیزم میشه هر کاری کردین برا منم پیام بزارین

چشم عزیزم امروز میرم دکتر امیدوارم بپذیره ترمیم رو.

به شما گفت ترمیم رو بدون دریافت هزینه دستمزد انجام میده؟ و اینکه نگفت چه مدت باید از عمل گذشته باشه؟ 

چشم عزیزم امروز میرم دکتر امیدوارم بپذیره ترمیم رو.به شما گفت ترمیم رو بدون دریافت هزینه دستمزد انجا ...

اره برا ترمیم گفت دستمزد نمیگیرم ولی خب اگه بلد بود درستش کنه اینجوری گند نمیزد . گفت صبر کن یکسال تا یکسالو نیم بعد بیا اخه چجوری من با بینی که کج دیده میشه یکسالو نیم صبر کنم شما چیشد رفتی دکتر چیکار کردی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره برا ترمیم گفت دستمزد نمیگیرم ولی خب اگه بلد بود درستش کنه اینجوری گند نمیزد . گفت صبر کن یکسال ت ...

بله منم رفتم و زیر بار ترمیم نرفتن😐😐😐

میگه که بعضی قسمتای پوست نازک تره یه ناهمواری هایی دیده میشه با میکاپ بپوشونش و نباید که به ناهمواری هایی که فقط زیر دست حس میشن اهمیت بدی 

(کاش فقط زیر دست حس میشد مریض که نیستم بابت چیزی که مشخص نیس دوباره عمل کنم خیلی ناامید شدم ازش کاش حداقل یه جواب منطقی میداد)

بعدم میگم ترمیم نمیشه کرد؟ میگه نه هیچ کاریش نمیشه کرد برو🤐

انقدر اعصابم خرد بود تا چن روز 

داشتم به هزینه های جانبی ترمیمش فکر میکردم حالا چه برسه که بخوام یه هزینه کامل بدم جای دیگه...

با این برآمدگی غضروفی هم که نمیتونم کنار بیام تنها راهم اینه یکم صبر کنم یه پول بیاد تو دستم برم جای دیگه درستش کنم حالا چند سال طول بکشه خدا داند😑

اره برا ترمیم گفت دستمزد نمیگیرم ولی خب اگه بلد بود درستش کنه اینجوری گند نمیزد . گفت صبر کن یکسال ت ...

خیلی خوبه که ترمیم قبول میکنه و دستمزد نمیگیره 

چون مشکل جزئیه ارزش داره بری پیش خودش بدتر که نمیشه زیادم خودتو اذیت نکن زود میگذره 

که اینطور حساس نیستید؟ تاثیرش بینی توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ منم از یه طرف استرس گرفتم خراب تر نشه بین ...

عزیزم چه خبر بینیت ورم خوابید منم سپت چپ بینیم اونجور شده برامدگی‌ سفت🥲رفتم دکترم گفت غضروفه خودش جذب میشه نشد امپول میزنم شش ماه بعد

خیلییی رو مخمه خیلی اون برامدگی حالت کجی داده به بینیم🫠

عزیزم چه خبر بینیت ورم خوابید منم سپت چپ بینیم اونجور شده برامدگی‌ سفت🥲رفتم دکترم گفت غضروفه خودش ج ...

عزیزم متاسفانه ورم نبود برآمدگی بینیم همون غضروفه 

یه سال و چن ماه گذشته دکترمم گفت کاریش نمیشه کرد یعنی با آمپول اوکی نمیشه ترمیمم اول گردن نگرفت گفت قابل قبوله بینیت این برامدگیا بخاطر نازکی پوست یه بخشهایی پیش میاد با میکاپ درستش کن درصورتی که پوستمم نازک نیس😐💔 

در کل که خیلی مشخصه و رو مخه هم نیم رخ انگار یه گردالی بیرون زده هم از تمام رخ قرینگی رو بهم زده مشخصه از روبرو

باز پیگیری کردم و صحبت کردم انگار بالاخره قبول کرده بود ترمیمو ولی هنوز مشخص نیس قطعی انجام بده یا باز بزنه زیرش چون باید دوباره ویزیت میرفتم نرفتم هنوز🫠

عزیزم چه خبر بینیت ورم خوابید منم سپت چپ بینیم اونجور شده برامدگی‌ سفت🥲رفتم دکترم گفت غضروفه خودش ج ...

شما چقدر از عملت گذشته؟ 

اگه کمتر از یک ساله که عجله نکن برای هر اقدامی صبر کن تا یه سال نشه نمیتونی قضاوت کنی

ولی اگه واقعا غضروفه فکر نکنم با آمپول اوکی بشه آمپول ممکنه بدترش کنه زیر بار نرو😣

شما چقدر از عملت گذشته؟ اگه کمتر از یک ساله که عجله نکن برای هر اقدامی صبر کن تا یه سال نشه نمیتونی ...

چند روز بعد میشه ۶ ماه بخدا بالا هرچی نوشتی منم همونم از نیم رخ یه گردالی سمت چپ بینیم وسطا سفت دکتر گفت غضروفه خودش میره نرفت امپول ولب با گفته اما منم باید‌برم زیر عمل....دلیل به وجود اومدنش از چیه؟؟؟نمیدونی؟

شما چقدر از عملت گذشته؟ اگه کمتر از یک ساله که عجله نکن برای هر اقدامی صبر کن تا یه سال نشه نمیتونی ...

بعد یه سوال معذرت میخوام تا الان دست کاری کردی بینیتو بعد عمل من کردم و میترسم از اون باشه

چند روز بعد میشه ۶ ماه بخدا بالا هرچی نوشتی منم همونم از نیم رخ یه گردالی سمت چپ بینیم وسطا سفت دکتر ...

بازم صبر کن زیر ۱ سال اقدامی نکنی بهتره 

دلیلش اینه که غضروفا کامل فیکس نشدن یعنی باید یه طور میچیده که چیزی از زیر پوست مشخص نباشه اما اون دقته نبوده به هر حال و بخاطر تورم بینی روزای اول مشخص نیس بعدا که ورم بخوابه هی مشخص تر میشه 

من خودم هفته اول که گچ بینیمو برداشتم حس میکردم یه طرف بینیم سفت تره به خودشم گفتم گفت هرجا سفته ماساژ بده اما به مرور مشخص تر شد و حتی سفت تر 

بعضیا میگن به قولی جذب میشه غضروف اضافه اما حقیقت اگرم بشه میزانش خیلی کمه و البته بستگی به اینم داره که برا شما چقدر خفیف باشه ولی من شنیدم تنها راهش ترمیمه. با آمپول کورتون و آنزیم اصلا درست نمیشه چه بسا کورتون زیاد بینی رو تخریب کنه.

عمل ترمیمش هم چیز پیچیده ای نیس ممکنه با بی حسی هم انجام بشه فقط در حدی که غضروف اضافه رو جدا کنه یا درست فیکس کنه غضروفای نوک بینی رو.

این حالت از عوارض نسبتا رایج بعد عمل بینی هس که برا خیلیا پیش میاد و با ترمیم اوکی میشه

ولی باید اول مطمئن شی ورمت تا حد زیادی خوابیده که بعد ۱ سال بخوای اقدام کنی 

الآن زیاد بهش دست نزن چون اگه فشارش بدی ممکنه بیشتر آسیب بزنی یا جا به جا کنی غضروفا رو 

بعد یه سوال معذرت میخوام تا الان دست کاری کردی بینیتو بعد عمل من کردم و میترسم از اون باشه

نه عزیزم مطمئن باش ربطی به دست کاری بعد عمل نداره منکه اینو مطمئنم دکترتم اینو میدونه ولی اگه ازت پرسید نگو مطمئن نیستی چون اکثرا دنبال بهانه هستن.

اگه بینیت ضربه نخورده هیچ دلیلی نداره ساختارش تغییر کنه. ضربه هم درصورتی که خیلی محکم باشه ممکنه باعث جا به جایی عضروفا بشه 

اوج حساسیت بعد از عمل هم از ماه اول تا نهایتا آخر ماه سوم و چهارمه که همونم میگن ماساژ ملایم رو بدید. 

در کل دستکاری معمولی این حالتو ایجاد نمیکنه.

من خودم همون اول احساس می‌کردم یه طرف بینیم سفت تره همون هفته اول که گچو باز کردم حسش میکردم ولی خب دیده نمیشد چون ورمم خییییلی زیاد بود. به مرور که ماساژ میدادم و زمان می‌گذشت تورم اطراف خوابید ولی این نه تنها از بین نرفت بلکه بیشتر خودشو نشون داد.

تازه ورم هم معمولا نرمه نه سفت 

من مخصوصا سعی می‌کردم این ناحیه زیاد چسب بزنم بلکه ورمش بره ولی هیچ تاثیری روش نداشت چون غضروفه و سفته.

دکتر باید ترمیمش کنه بدون دستمزد و فقط هزینه های جانبی بیمارستان یا کلینیک رو پرداخت کنی. دکترا هم معمولا سریع و راحت ترمیم رو قبول نمیکنن خودشونم پیشنهاد نمیدن باید پیگیر باشی 

البته من نمیدونم برای شما چقدر مشخصه اگه خیلی خفیفه شاید با زمان بهتر بشه در هر صورت صبر کنید فعلا 

نه عزیزم مطمئن باش ربطی به دست کاری بعد عمل نداره منکه اینو مطمئنم دکترتم اینو میدونه ولی اگه ازت پر ...

ممنون از حوصله ای که گذاشتید و جواب دادید

بله خودشم گفت ۶ ماه زمان بده انشالله تا اون موقع رفع بشه اگه نه خودش یه چاره کنه شدید شدید نیست یعنی تابلو نیست

و خیلی یهویی پیداش شد اصن کار سنگین نکردم ضربه خورده 

و سمت نوک بینیم نیستا 

سمت چپ بینیم دقیق جایی که قبل عمل قوز داشت انگار این قوزه اومده سمت چپ (از لحاظ جایی که هست میگم)فقط میدونم استخون نیست 

در کل حس خوب بعد عملمو از بین برده🫩🫩🫩

انشالله برا جفتمونم درست بشه

ممنون از حوصله ای که گذاشتید و جواب دادیدبله خودشم گفت ۶ ماه زمان بده انشالله تا اون موقع رفع بشه اگ ...

خواهش عزیزم 

امکان اینکه ورم نقطه ای باشه هم هس

آره انشالله که رفع میشه چارش فقط زمان