بباید از وکیل بپرسی، دلیل طلاق باید محکمه پسند باشه وگرنه آقاموافق نباشه حالاحالاها داستان داری
میدونم اون از خداشه از من جدا بشه از اولم ازدواج نمیخواسته با زور ننه و خواهرش ازدواج کرد با من چند بار به شوخی گفت الان ۱ ماهه قهریم نیومده پدر و مادرش و در جریان گذاشتیم پدر و مادرش هم نمیتونن بهش حرفی بزنن از بس دور از حضور سگ اخلاقه
هی خواهر مشکل یکی دو تا نیست کمبود توجه محبت نادیده گرفته شدن اولویت نیستم ظاهر بین به ظاهرم هنوز ه ...
ببین عزیزم طلاق تو دوران عقد خیلی بهتر از بعد عروسی کاری که من کردم و تو نکن بعد عروسی ۴۰ روز زندگی اومدم جدا بشم شوهرم همه اخلاق نامزدتو داشت +شکاک توهین میکرد به خودم خانوادم پولم نمیداد فکرکنم گل هم میکشید
متاسفم فکر کنم شما رابطه هم داشتین؟ طرف چ میگه طلاق میده یا نخدا خواهر منو برام نگه داره از اول ازد ...
بله ما رفته بودیم سر خونه خودمون که دارم جدا میشم بخاطر همین میگن طلاق تو عقد خیلی بهتر از بعد عروسی نه بخاطر حرف مردم فقط بخاطر آرامش روح و روانت الان من جهازمو آوردم نگاشون میکنم دلم میگیره تایپک هامو بخون
الهی بگردم دلت خونه میدونم من هنوز خونه ی بابامم شبا با گریه میخوابم با وجود اینکه هفته ای یک بار م ...
طلاق همیشه سخته ولی کاش منم تو عقد جدا میشدم وقتی میری زیر یه سقف یاد خونت میفتی آشپزی میکردی اولا که اومده بودم خونه بابام شب تاصبح بد خواب میشدم فقط تا چن ماه شبا نمیتونستم راحت بخوابم یمدت میکشه تا روح درس بشه