2777
2789
عنوان

نامزدی طولانی

70 بازدید | 6 پست

خانوما کسی بوده که به خواست خودش نامزدی طولانی، یعنی حداقل یک‌سال داشته؟ در صورتی‌که تو خونواده‌شون زیاد رسمش نبوده؟ 

من دوست دارم اگه بشه طولانی باشه نامزدی‌م. ولی نمی‌دونم شدنیه یا خانواده‌ها ترجیحشون عقد سریعه و از کنترلم خارج می‌شه.

چه‌جوری می‌شه کنترلش کرد؟

چرا طولانی میخای؟

سن و شرایطمون برای عقد مناسب نیست زیاد. خونواده‌م هم این‌جوری موافق نیستن و یه‌کم داره کدورت پیش می‌آد و همین الآنش سر دوستی‌مون با ازدواجمون زیاد موافق نیست پدرم. نمی‌خوام دیرتر شه و بدتر شه اوضاع. از طرفی هم نمی‌خوام برای عقد زود تحت فشار باشیم. صرفا می‌خوام همین حالت دوستی از سمت خونواده‌هامون پذیرفته شه یه مدتی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سن و شرایطمون برای عقد مناسب نیست زیاد. خونواده‌م هم این‌جوری موافق نیستن و یه‌کم داره کدورت پیش می‌ ...

باز عقد طولانی دیدم ولی اینکه فقط نامرد باشید طولانی هیچ جا رسم نیست فوقش ۵،۶ ماه بعدش میرن عقد

برا ما نه ماه طول کشید

خانواده اون راضی نبودن ولی خانواده من همش میگفتن الان اشنا بشید و همو بشناسید بهتره تا بعد عقد و عروسی

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

باز عقد طولانی دیدم ولی اینکه فقط نامرد باشید طولانی هیچ جا رسم نیست فوقش ۵،۶ ماه بعدش میرن عقد

ببین مشکلی نداریم با عقد هم. ولی نمی‌خوام هول‌هولکی باشه به هر حال. یعنی خودمون هم طبعا ترجیحمون این نیست که همین‌جور نامزد بمونیم. ولی نمی‌خوام بیفته دست خونواده‌ها و سر و تهش رو زود هم بیارن. مخصوصا که نامزدی برای شناخته و خب ما چند ساله دوستیم.

برا ما نه ماه طول کشیدخانواده اون راضی نبودن ولی خانواده من همش میگفتن الان اشنا بشید و همو بشناسید ...

مشکل اینه که ما هم رومی‌شناسیم. نمی‌دونم با چه بهونه‌ای می‌شه طولانی کنم نامزدی‌ رو.