2777
2789
عنوان

کمکی برای خونه

117 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها. من میخوام سزارین شم و کمکی میخوام

هم برا نگهداری بچه م و هم کارهای خونه م

بهم مشورت بدین از کجا بگیرم بهتره و چه کارهایی بذارم مسولیتشون

اگه هزینه هم اطلاع دارین با ساعت کارکردن ذکر کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@morteza1366‍ سلام براتون مقدوره تشریف بیارین اینجا

جانم

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

جانم

باردارم 

ایا ادامس هم خاصیت کندر دارد؟میگن برا هوش جنین خوبه ها 

نون خوردن چقدر بعداز قرص لووتروکسین باشه؟

آزمایش تیروئید وقتی مدل کم کاری تیروئید هاشیموتو هس فرقی داره؟ دکتر برام روزانه دوتا اسپرین نوشت بدنم کبود جزیی شد و از بینی م خون میاومد، یکی از ماماهای بهداشت گفت بکنش روزانه یکی، اون یکی گفت فقط نظر پزشک؟ کدوم رو عمل کنم؟ 

دکتر بهداشت برام امگا3نوشت، روزانه یکی، دکتر خودم گفت نیاز نیس، اگه بخورم و نیاز نباشه چه مشکلی برا جنین پیش میات؟ 

باردارم ایا ادامس هم خاصیت کندر دارد؟میگن برا هوش جنین خوبه ها نون خوردن چقدر بعداز قرص لووتروکسین ب ...

۱ تا حدی ۲حداقل نیم‌ساعت ۳آره فرق داره۴روزی ی بار۵ممکنه عوارض جانبی داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

در خدمتم مهربانو 

[QUOTE=401315533]در خدمتم عزیزم [/QUO

زنده باشید عزیزم...دختر من یازده سالشه و شهرستانی که زندگی میکنیم فقط یک آموزشگاه برای آموزش شطرنج داره 

الان دخترم سطح حرفه ای هست ولی احساس میکنم مدتی هست توی این سطح استوپ کرده و پیشرفت خاصی نمیکنه البته به نظرم استاد هم برای پیشرفت بیشتر به خوبی کار نمیکنه وبچه ها همه توی همچین شرایطی قرار دارند  ممنون میشم اگر در مورد  کلاس های آموزشی و اساتیدی که حرفه ای هستن  و به صورت آنلاین کارمیکنن اطلاع دارین راهنمایی کنید