2777
2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 58 پست

من بچه ندارم

ولی پسر عموم و ۵ سالگی ختنه کردن

لامصب... خیلی سخت بود... خیلی اذیت شد بچه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

نه بابا تا این حد ینی.... فکررر نکنم

متاسفانه اینجا چیزای جدیدی میبینی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچه ندارمولی پسر عموم و ۵ سالگی ختنه کردنلامصب... خیلی سخت بود... خیلی اذیت شد بچه

آره بچه بزرگ باشه فوق‌العاده سخته و خیلی زیاد اذیت میشه هرچی بچه تر باشه راحت تره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببر بیمارستان بی هوشش کن اصلا اذیت نمیشه خواهر زادمو بی هوش کردن فرداش بلند شد ماشالله انگار نه انگا ...

عوارض نداره بیهوشی؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
خب بنا ب دلایلی نشددکتر گفت تا دوسالگی بزارین رشد کنه الت اسپری نمیشه که یجا پرسیدم گفت تد بیمارستان ...

تازه زودتر ختنه بشن برا رشدشون بهتره... 

پسرم هفت روزش بود ختنه ش انجام شد بدون بی حسی و بدون بخیه 

سنتی بهتره از همه لحاظ 

😐😐😐

چیه؟! 

تازه زودتر ختنه بشن برا رشدشون بهتره... پسرم هفت روزش بود ختنه ش انجام شد بدون بی حسی و بدون بخیه ...

اره تحقیق کردم سنتی خوبه

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱