2777
2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب من هرجا پرسیدم گفتن زیر یسال بی‌حسی بالاتر بیهوشی

اره بیهوشی احتمال زیاد چون بالای دوسال کاملا میبینه و حواسش هست. ولی بیچاره خیلی اذیت میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب بنا ب دلایلی نشددکتر گفت تا دوسالگی بزارین رشد کنه الت اسپری نمیشه که یجا پرسیدم گفت تد بیمارستان ...

تجربه بی هوشی برا یه پوست اضافه؟؟؟ 

نه اصلا من باشم اجازه نمیدم 

فوقش دو دقیقه است   دلتو قوی کن بذار انجام بدن بره 

چ خوب من هرجا پرسیدم گفتن زیر یسال بی‌حسی بالاتر بیهوشی

نه بابا جراحی عمومی برو داخل مطبشون انجام میدن... ما خیلیا رو داشتیم که بخاطر جشن و رسم سن بالا انجام دادن زودم جمع شده و خوب شده

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
من پسرمو ۴ سالگی ختنه کردم بمیرم براش خیلی اذیت شد با روش سنتی بود خیلی ترسید خیلی بهش فکر میکنم حال ...

بگردم

بی‌حسی زدن؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
نه بابا جراحی عمومی برو داخل مطبشون انجام میدن... ما خیلیا رو داشتیم که بخاطر جشن و رسم سن بالا انجا ...

اها ممنون

تجربه بی هوشی برا یه پوست اضافه؟؟؟ نه اصلا من باشم اجازه نمیدم فوقش دو دقیقه است دلتو قوی کن بذار ...

😭😭😭😭درد میکشه خب

بی حسی تزریقی چی؟

خب بنا ب دلایلی نشددکتر گفت تا دوسالگی بزارین رشد کنه الت اسپری نمیشه که یجا پرسیدم گفت تد بیمارستان ...

همون اول میکردی بچت راحت بود چرا تا 2 سالگی بزاری بمونه که بعدش بفهمه اذیت بشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕