2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 178 پست
شما که حقوق خوندی به نظرت مهریه سکه بالاتر از صدتا میدن؟ نه پس اون اقاهم می‌دونه که نمی‌دن چرا بترسع ...

اگه مرد دارایی داشته باشه بله میدن

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
کمتر مرد عاقلی تو این شرایط اقتصادی مهریه بالا قبول میکنه. متاسفانه باید رو خودمون و توانایی هامون س ...

اون که به کنار ولی مرد ایرانی تنها جایی که کشور باهاش همدست نیست توی حق مهریست که اگه سر اونم نخواد باهات راه بیاد بدرد گوه میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر همسایه ما مهریه اش یه شاخه رز بود 😐

دو سال بعد ازدواج پسره یه شاخه گل پرت کرد جلو دختره گف فردا بیا برا طلاق 😐😐😐

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

مظرت محترمه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنهحداقل وقتی خیانت کنه میتونی یکم دق و دلیتو خالی کنی گرفتن ...

خب من نامزد سابقم خیانت میکرد کتکم میزد فحش میداد بهم هم این هم پدرش هیچی هم نداشت 

بعد جالب اینه خودش گفت می‌خوام طلاقت بدم😂😂

منم جداشدم هیچی نگرفتم چون جون خودم مهم تر بود 

مهریه چیه آخه خودم با سن کم کار میکردم که فردا روز پشتم حرف نباشه که بگم بخاطر مهریه گرفتن شوهر کرد 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگه ملک یا زمین بعنوان مهریه بنامت کنن که خیلی بهتره تا سکه ولی کنارش میتونی حق طلاق بگیری بعدم لازم ...

وقتی بگم نظرم با مال خواهرم فرق داره پول پرست بنظر میام

سر خواستگار قبلیم دقیقا همین بساط شد

اگه مرد دارایی داشته باشه بله میدن

عزیزم میگم ۱۰ تا سکه هم سنگینه 

دیگه طرف میلیاردر نیست که بتونه سه هزارتا بده 

فوقش صدتا بده بازم سنگینه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

شما که حقوق خوندی به نظرت مهریه سکه بالاتر از صدتا میدن؟ نه پس اون اقاهم می‌دونه که نمی‌دن چرا بترسع ...

بله میدن فقط کار های دادگاهیش یکم پیچیده تره

درصورتی که مرد توان مالی داشته باشه باید همه رو بده

اگه هم مردی توان مالی نداشته باشه که اصلا توی گزینه های من خط میخوره برای ازدواج

وقتی بگم نظرم با مال خواهرم فرق داره پول پرست بنظر میامسر خواستگار قبلیم دقیقا همین بساط شد

چرا به بقیه میگین که خواهرت چندتا سکه ریخت

بله میدن فقط کار های دادگاهیش یکم پیچیده ترهدرصورتی که مرد توان مالی داشته باشه باید همه رو بدهاگه ه ...

کدوم مردی سه هزارتا سکه میده😕😂

دختر همسایه ما مهریه اش یه شاخه رز بود 😐دو سال بعد ازدواج پسره یه شاخه گل پرت کرد جلو دختره گف فردا ...

😘🤏🏻اف کورس عزیزم

دخترای ساده ی ایران که سر بحث مهریه جوگیر میشن 

حالا جالب اینجاست استادمون قاضی دادگستریه و میگه دخترا اگه حق طلاقم داشته باشن بازم وکالت طلاق با مرده و اون برگه در نهایت پیش قاضی هیج سندیت رسمی ای نداره

میتونی طلاق بگیری ولی اگه حق طلاق داشته باشی هم باز مرد میتونه طلاقت بده

اینو گفت خیلیا نمیدونن. مبحثش پیچیدست فقط میدونم حق طلاق داشتن الزاما برتری ای بهت نمیده

یه پسر باید دراز گوش باشه که تو این شرایط مملکت مهریه بالا تر از ۱۴ تا سکه قبول کنه😂😂همینجوریشم پس ...

شرایط بده ولی واقعا مگه حقی برای دخترا بجز درخواست مهریه هست؟

کمترین حقشون یعنی خروج از کشور رو هم ندارن 

همین که دختره بعد از طلاق اواره کوچه خیابون نشه هم راضی نیستین گردن بگیرین