2777
2789
عنوان

با دوستای حسود چیکار کنم من 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست
شدی تاکسی مادمازل ها وقتی خودت برای خودت ارزشی قائل نیستی حقته یعنی چی اصرار کردن میگفتی خسته ام تفن ...

نه اصلا اینطور نیست هر دفعه یکی ماشین میاره . ولی من دیشب هم ماشین بردم هم واسشون حساب کردم چون از وضع زندگی شون خبر دارم دلم نخواست اذیت بشن . ولی راست میگی دیگه پشت دستمو داغ میکنم. کاش حداقل قدر میدونستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اصلا باهاشون نرو اگه هم خودت دلت خواست بری نه اینکه مجبورت کنن، بگو وای کارتمو نیاوردم یادم رفت البته این همه من شما را حساب کردم اینبار مهمون شمام.

ببین چه چهره ای از خودشون نشونت میدن!

بعد دنگ خودت را حساب کن و پاشو تنهایی بیا خونه... 

خدایا شکرت.

جدی نیستی همونجا توام با شوخی قهوه ایشون میکردی اگه ناراحت میشدن میگفتی شوخی بود دیگه 

بعدشم چرا با ماشین میبری میاری بگو با اسنپ بریم ماشینم خرابه کرایه هم هر کی دنگ خودش این یه چیزایه سادس ک تو انجام باید بدی و اینکه پوله غذا رو چرا دادی بهشون پیام بده بگو عزیزم دنگ دیشبتون انقدر میشه بزنید ب کارتم الان پولمو احتیاج دارم 

عزیزم همونجا باید یه چیزی میگفتی تا دهنشون ببندن و یاد بگیرن زر زیادی نزنناگه همیشه اینطوری باشی هر ...

واقعا نمیشد چیزی گفت اصلا دلم نمی‌خواست دلشونو بشکونم اونجا جلوی  یک پسر که بعد بخوان نقش پیک می بهم بدن

صد در صد اشتباه خودت،سو استفاده میکنن ازت،لابد مهرطلبم هستی،سطل زباله و حمال و حساب بانکی و راننده ا ...

ببین عزیزم این چیزایی که تو گفتی من همشو دارم ولی آخه نمیشد اونجا میز کناری اکیپ پسر همه نشسته بودم حواسشون سمت ما بود گارسونه داشت واسمون غذا می‌آورد اگه من اونجا چیزی میگفتم علنا داشتم دوستامو به پسر می‌فروختم ولی قیدشونم دیگه زدم کاری به کارشون ندارم 

دیگه اصلا باهاشون نرو اگه هم خودت دلت خواست بری نه اینکه مجبورت کنن، بگو وای کارتمو نیاوردم یادم رفت ...

دیگه حتی جواب پیامشون هم نمیدم چه برسه دیگه باهاشون بیرون

جدی نیستی همونجا توام با شوخی قهوه ایشون میکردی اگه ناراحت میشدن میگفتی شوخی بود دیگه بعدشم چرا با م ...

جدی شماره کارت بفرستم واسشون؟! 😐 فعک کنم دیگه زشت باشه 

دیگه حتی جواب پیامشون هم نمیدم چه برسه دیگه باهاشون بیرون

امیدوارم این دوست های سمی و فرصت طلب را بزاری کنار...

یه دوست خوب و مهربون و پولدار پیدا کن که نخواد تیغت بزنه...

خدایا شکرت.
امیدوارم این دوست های سمی و فرصت طلب را بزاری کنار...یه دوست خوب و مهربون و پولدار پیدا کن که نخواد ...

دوستای واقعی هم دارم اما پیشم نیستن بخاطر همین مجبورم با این دوزاری ها بگردم🙂

دوستای واقعی هم دارم اما پیشم نیستن بخاطر همین مجبورم با این دوزاری ها بگردم🙂

والا آدم با مامانش بره رستوران یا تنهایی بره خیلی بهتره تا با این آدم های سمی.

خودتو ناراحت نکن.

همچی میگذره.

خدایا شکرت.
ببین عزیزم این چیزایی که تو گفتی من همشو دارم ولی آخه نمیشد اونجا میز کناری اکیپ پسر همه نشسته بودم ...

چه ربطی داره ،تو افکار دیگرانم میخونی از میز کناری؟

اتفاقا اون پسر های میز کناری برعکس فکر میکنن،یه ادم بی ارزش،پسرها عقلشون به چشمشون،تو برای خودت ارزش قائل نمیشی اونام به همین چشم میبیننت،آره عزیزم،از من با تجربه این روزگار گذرونده  بشنو ،ای دختر

2790
2778
2791
2779
2792